Könyvjelzők

Soha Lands

Alternatív nevek: Soha Lands

Soha Lands Online - izgalmas fantasztikus játék, hogy hatni a rajongók érdekes kalandok. Soha Lands online játék egy gyűjteménye a legérdekesebb műfajok, mint például, stratégia, és még sok más küldetéseket. A játékot online Never Lands érdekes lesz, hogy mindenki számára - a gyermekek és felnőttek. A fej meríteni a lenyűgöző játék, akkor személyesen befolyásolni az események kimenetele az egész világon. Ez lesz egy nagy szünetet a monotónia a mindennapi élet!

Soha Lands Online játék nem igényel nagy számítógépes követelményeket. Mindössze annyit kell játszani az operációs rendszer Windows XP / Vista / Windows 7, a leggyakoribb hangkártya, billentyűzet, egér, web-böngésző és egy internet-kapcsolat. Ha játszani Soha Lands létre kell hozni a profilt a játékban, tehát szükség van, hogy a regisztrációs végeztek Soha Lands karakter, akit meg akarnak játszani. Ehhez egy speciális formája a helyszínen, hogy adja meg a nevét, a karakter, amit akarsz játszani, válasszon egy jelszót és az e-mail, így elment egy kérelem megerősítését regisztráció. Soha Lands megfelelő bejegyzés nem különbözik az eljárás az ilyen játékok egyszerű és érthető. Vegyél részt a játékban Soha Lands itt ér véget, akkor elindíthatja a játékot.

Soha Lands online játék jött létre 2004-ben, így ez az egyik első jól ismert és nagyon népszerű masszívan multiplayer online szerepjáték játék. De mivel a játék sokat változott, hiszen a haladás nem a helyén, a fejlesztők folyamatosan egészítette ki azt az új és érdekes részleteket "jó." Fejlesztése a játék folyamatosan mind technikai értelemben, mind az egyre növekvő számú játékos. Ezzel játszani a játékot online Never Lands lesz nagyon érdekes és izgalmas. A játék ingyenes, hogy minél többen kezdenek játszani! Ha egy játékos hajlandó befektetni valódi pénzt a játékban - így lesz a lehetőség. Természetesen a játék elején a felhasználó nehéz keresni tapasztalat és a harcot. Ez a fejlődés gyorsabb és egyszerűbb, ha csak fel a játékot, néhány zsák pénzt.

Minden karakter a játékban a különböző funkciók, mint például:
• Egészségügy
• Ügyesség
• teljesítmény
• szerencse
• tudás, és még sokan mások.

Is, minden játékosnak 33 különböző készségek és képességek 38. Fejlesztése paramétereket és jellemzőket, amelyek tartják a legfontosabb, akkor létrehozhat egy egyedi jellegét. Ezeket a jellemzőket kell kiválasztani az egyéni stílusú játék. Így, Sohasem Lands játszani minden felhasználó egy egyedi karakter, aki személyesen hozta létre. Keress tapasztalati pontokat a játék, akkor részt vesz a különböző harcokban. Ebben az esetben, amint a karakter eléri egy új szintre, akkor nyit új lehetőségeket, mint például a jobb személyes jellemzők, új fegyverek, új ruhát, meg ilyesmi. A játék nem volt mentes "Magic dopping", a felhasználó kap mindenféle elixír, italokat, tekercseket, ami nagyban egyszerűsíti a folyamatot a játék. Mindegyik növelni vagy egyéb jellemzőit a karakter, de ellentétben a készségeket, amelyek szerzett tapasztalat, ezt csak egy rövid időre. Ezért fel kell használni csak olyan helyzetekben valóban szükséges, és bölcsen, hogy maximalizálja az ideiglenes előny.

A pénz a játékban nevezik hitetlenek. Minden, amit akarok vásárolni vagy eladni, cserélni őket. Ez lehet bármi, mint a ruházat, fegyverek, egyéb termékek. Használja a valódi pénzes játékot, lehet kapni egyedi tárgyak, amelyek sokkal erősebb, mint a szokásos.
Lehet keresni tapasztalat segítségével egy adott szakma. Kiválasztása osztály és a munka, akkor nem csak keresni tapasztalat, hanem a nem-hit.

A játék, mint szakma:
• kereskedő
• Dr.
• alkimista és sokan mások.

A játék is lehet kombinálni klánok és családok számára. Lehetőség van arra, hogy saját klánt, vagy csatlakozni egy meglévő.

A játékosnak meg kell adni a lehetőséget, hogy egyesítsék erőiket, amelyek:
• Light
• Chaos
• Darkness [_7_ ] • alkonyat

Természetesen minden erő egyedülálló képességek és készségek, amelyek különböznek a többitől.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more