Könyvjelzők

Neverwinter online

Alternatív nevek: Neverwinter online

A Neverwinter Online játék bátor lovagokat keres.

A fantázia világa növekszik, és a játékosoknak szokatlan telkeket, titokzatos világokat kínálnak. Egy másik kaland hősévé válva felfedezheti a műfaj új aspektusait, látogasson el a varázslatos kastélyokban, harcoljon másvilági lényekkel. Az ilyen történetek rajongói azonnal eljutnak a börtönök sötét labirintusaiba a rejtett kincsekhez és az ősi titkokhoz, amelyeket a Neverwinter Online játék tárol a Dungeons Dragons fantázia szerepjáték-terméke alapján. Felejtsd el az összes félelmet, és csatákban részt vegyenek Neverwinter városának.

Tut vársz sárkányokra, gonosz gnómokra, sok feladatra. Szükséged lesz kitartásra, kiváló reakcióra, kiváló fegyverek birtoklására és a győzelemre. Mivel minden az események dinamikájára épül, nem mindig van idő gondolkodni. Intuitív módon járjon el, de ne felejtse el a taktikát. Minden egyes karakter mögött valódi ember, és a csata eredménye megmutatja, hogy ki jobban felkészült a világ kemény valóságaira.

Minden karaktert megilletnek bizonyos készségek, és az összes javasolt képesség nyolc menüje segít megismerni őket. Ne sokat, de minden készség csak hasznos.

A hősök osztályaival.

A

Hősök öt osztályba sorolhatók a jellemzőkkel, és a Neverwinter Online játék előtt meg kell ismerniük:

  • Bűvész Úr. Ez a legerősebb mágia tulajdonosa, amely ellopja az ellenséget. Az elme és a jég elemeinek erejével, valamint a lenyűgöző energiasugarak segítségével egyáltalán nem számít rá az emberek akaratának ellenőrzésére.
  • Ököl pap. Mint szövetséges, nélkülözhetetlen. Támogatja a hitet és erőt, és segít gyógyítani a sebeket.
  • Plut-svindler. A név teljesen indokolt, mivel egy ilyen okos harcos, aki tökéletesen ismeri néhány tőröt, meg kell keresni. Mesteri módon álcázza magát, felborulva a szelídre és ártatlanul összetöri a hideg fegyvereit az ellenségbe.
  • Fearless Warrior. Kétkezes karddal fegyveres és acél páncélzattal láncolva szinte legyőzhetetlen.
  • Warrior Guard. Tökéletesen megmutatja magát a kéz-kéz elleni küzdelemben, a támadás és a védelmi technikák tulajdonában. Bátor és dühös, és éles kardja úgy tűnik, hogy egyesül a mesterével, természetes folytatásává válik. Nos, a hatalmas páncélok elérhetetlen célpontot képeznek az ellenség támadásainak.

Minden karakter képes megváltoztatni az események menetét, bátran harcolni. És ahhoz, hogy egyikük legyen, el kell töltenie a Neverwinter Online-t, meg kell próbálnia a szerepét, és válassza ki azt, amit szeretne.

Pass küldetés, válasszon egy szakmát.

Az iPlayer Neverwinter Online fejlesztői kellemes meglepetés a saját küldetések létrehozásának képessége. Miután felvetett egy feladatot, tegye ki a többi játékos számára. De próbálja meg érdekesnek lenni, különben az alacsony szint nem lesz mérsékelt.

Minden beléphet a rubrikába, és kiválaszthatja a küldetést, miután tanulmányozta az igényeit: utazási idő, nehézség, jutalom, egyéb jellemzők. A folyosón meghívhatod a többi résztvevőt, vagy önállóan eljuthatsz a műsorhoz. Megismerheti más játékosok véleményét is, és hagyja el a saját véleményét, írjon egy megjegyzést és értékelje azt.

A tizedik szint után válasszon egy szakmát:

  • Alchemist
  • Lider
  • Master gyártási páncél
  • Fegyverek
  • Mikstur

Adjon meg egy asszisztensnek egy feladatot, és miközben új témát dolgoznak, valami másat fognak részt venni, például a sárkányokkal való csatában.

Látványos megjelenés a Neverwinter Online csatákban, amelyek 5x5 vagy 20x20 csapatok között zajlanak. A PvP vagy a PvE típusú csaták kiválasztásával harcolhatsz a játékosokkal vagy a szörnyekkel.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more