Könyvjelzők

Következő Machina

Alternatív nevek: Következő Machina

Következő Machina játék újra meghódítja a világot.

Developer és kiadó, Housemarque, egy személyben, egy 2017-ben bemutatott dinamikus arcade felülnézetben. A következő Machina játék, állandó mozgásai a helyszíneken, látványos robbanások, világító lézerek, mintha évtizedekkel ezelőtt dobtak minket, amikor egy hasonló téma volt a csúcsán. Azonban minden új, gyakran csak elfelejtett régi. Erre a posztulátumra támaszkodva sokan örömmel vesznek részt a kínált történelemben, fiatal lélekben.

A XXI

éves távoli múltból

Nem elég, ha a Next Machina játékot játszanánk, ez egyben a múltba való lépés, és maga a téma is összeegyeztethető a helyzettel. Minden távozik a távoli jövő világában, amikor a technológia annyira behatolt az emberi életbe, hogy az emberek nem tudnának elképzelni egy létező percet nélkülük. Amint a robotok visszanyerték a tudatot, és rájöttek, mennyire erősebbek, mint a mestereik.

Az ésszerű, mindig a szabadságra törekszik, ezért a technika lázadott, és a háború megkezdődött. Az emberek soraiban minden katona aranyban érdemes súlyt érni, ezért minél több embert vesz fel a Next Machina letöltéséről, annál nagyobb a győzelem valószínűsége. A csatatéren nem zavarja az ellenségeskedéseket. A gépek célja, hogy elpusztítson minket, hogy elnyomja a felkelést, hogy keményen dolgozzon. A harc 15 szintig tart, és minden alkalommal lehetőség van további előrelépésre, új lehetőségek jelennek meg. De nemcsak erősebbé válik, hanem az ellenség is. Egy nap egy különösen erős ellenfelével találkozunk. Csak azáltal, hogy legyőzte őt, tovább folytathatja a hősi utat.

A fegyver egy jó készlet, különböző halálos erőkkel:

  • lézer
  • Power telepítések
  • Pushki
  • Rakety

Az ellenség soraiban is csodálatos változatosság, és rendszeres időközönként gyalogoszlopokat, mozgó szőrméket vagy kerekeket lát. Természetesen a támadási hatalom és a cselekvés elve más, így a fegyverüket másként kell használni.

A Next Machinától kezdve játszani kell, hogy készen álljon arra, hogy gyorsan, de szándékosan cselekedjen. Ez egyfajta teszt és képzés a jó válaszért. Enélkül lehetetlen túlélni egy ilyen ellenséges világban, különösen az állandó változások figyelembevételével. Látva, hogy az emberek hadserege növekszik, fejlődik és harcol vissza, a robotok is javulnak. A helyzetet bonyolítja az a tény, hogy a manőverek helye korlátozott, és nem lehet biztonságos távolságra mozogni. Minden oldalon valami felrobban, mozog, hajt, meggyullad. Csak sikerül reagálni a helyzetváltozásra, és a csatatéren tartani kell az irányítást.

Perf Next Machina az ünnepi tűzijátékra emlékeztet. És ha teljes hangerőn kapcsolja be a hangot, akkor a hanghatások gamma fog elnyelni, ahol a felvételek, a robbanások, a gurging és az Isten tudja, mi más. A játékban Aréna mód is rendelkezésre áll, ahol más játékosokkal is versenyezhet. Minél több győzelem van, annál meredekebb a státuszod, és a kapott kölcsönök szépen költenek a készségek és fegyverek fejlesztésére. Azok a játékosok, akik tapasztalták a szórakozást, bevallják, hogy a fertőző játékmenet gyorsan késik és nem enged el. Csak erőfeszítéssel elszakadhat belőle, de gondolatai még mindig egy fényes, dinamikus játékra térnek vissza.

A szerzők egyszer elismerték, hogy a projektet a távoli múltból származó árkádok ihlette. Saját verziójuk létrehozásával úgy döntöttek, hogy megtartják a retro stílust, így ez magyarázza a Next Machina vizuális speciális hatásait és irányítását. Csak a játékmenet elindítása és több szint közötti átmenet áll fenn, csatlakozva más játékosok társaságához, hogy saját véleményt adjon a termékről.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more