Könyvjelzők

Következő világ

Alternatív nevek: NEXT WORLD

Multiplayer böngésző-alapú online szerepjáték játék kínál NextWorld elveszett a középkori világ, azaz, az ókori város Elixir - titokzatos és kalandokkal teli minden zarándok, aki vágyik rájuk. A RuNet NextWorld online játék már régóta népszerű és szeretett, sőt megkapta az állapota "népi" ... és te hallottál róla?
Ha nem, regisztráljon, és derítse ki magát, hogy a világ képes rabul ejti NextWorld online.

Meg kell jegyezni, hogy ez a játék egyszerű: a futtatáshoz szükség van egy számítógépre az operációs rendszer a Windows, az Internet-kapcsolat és egy böngésző.

Annak érdekében, hogy kezdj el játszani NextWorld, meg kell, hogy töltsenek ki egy egyszerű regisztráció a játékban. Regisztrációs a játék lényege, hogy töltse NextWorld formanyomtatványok, ahol meg kell, hogy dolgozzon ki egy játékot login, vigyázni a jelszót, adjon meg egy érvényes e-mail címet és egy ellenőrző kódot. Után, nyomja meg a "regisztráció NextWorld» betű, és várják az adatok fiók aktiválása. Megerősítve, hogy pontosan mit kell NextWorld online check kattintson az aktiváló linkre, és örvendetes, hogy a valóság a középkorban.

Találkozó a játék kezdő, természetesen, a létrehozásával a karakter. NextWorld online játék, ahol négy osztály karakter - katonák, őrök, mágusok és papok. Minden osztály megvan a maga története, és sor készség, hogy leírt speciális tekercseket - válasszon egy hős és egy tisztességes próbát jogállásáról szóló lakója Elixir. A főbb jellemzői, amelyek rendelkezésre állnak az karaktereiből minden osztály - gyorsaság és az erő, az intuíció és az intelligencia, a kitartás, stb

Ami a harci lőszer, vedd meg a boltban (ha azt szeretné, hogy itt és most). Vagy lehet kapni az új fegyverek és páncélok a folyamat megoldásának a játékban problémáit, valamint a tapasztalat és a pontokat. Minőségének javítása a karakter lesz szüksége rúnákat - nagy lista a speciális funkciók, mint például a jó vagy a gonosz rúna, rúna kábító vagy nyereség rúna Phoenix. Ezek a rúnák lehet kapni a kereskedők, ami elég sok. Pénz is szerzett e, beszélt a ringben, vagy egyszerűen csak küzdenek, és legyőzte az ellenséget főnök. Még mindig ott van az úgynevezett "a túlélésért küzd" - túlélés a legalkalmasabb játékos itt is, és ennek megfelelően kap jelentős jutalmat a bátorság. Azt is mindig a nyereményjáték a fogadások keresni - az izgalom is nyereséges. Általában lehetőségeket önmegvalósítás és töltsétek be az arany tartalékok elég sokat.

Fair rámutatni, hogy a játék az online NextWorld nem jelenti azt, hogy a játékosok itt is jár csak a háború és az erőszak. Egy békésebb karakter, akarnak élni békében és jó, van sok egyéb tevékenységek, mint például a gazdasági tevékenységek (kereskedelmi bogyók, növények és gombák), a kutatás (alkímia és a gyógyítás), a munka (munka, mint egy favágó, vagy bányász).

Is játszik NextWorld - ez azt jelenti, hogy létezik teljes és átfogó fejlesztése. A karaktered lesz képes részt venni a közéletben, hogy aktív tagja a céh (felszerelés terület és épületek építésére), hogy barátok és megtalálják a lelki társ, családot alapítani. Apropó, a játék egy nyilvántartási hivatal - itt lehet alkalmazni a vágy, hogy regisztrálja a játék a szerelem, akkor megy minden szakaszában az esküvői szertartás, és csak a vizsgálat befejezése erőssége a párok házasságot.

Röviden, játszani a játékot online NextWorld - ez azt jelenti, hogy él teljes körűen csak a másik valóság, titokzatos és kiszámíthatatlan. Változatos események és a történet küldetések, csoport csaták, játékos vs játékos párbajok és szokatlan versenyek (mint például a "minden ember a maga"), valamint a lenyűgöző grafika, magával ragadó történet és a valódi kommunikáció a hasonlóan gondolkodó emberek - mindezek egyértelműen kiemelkedik a háttérből a játék NextWorld más böngésző témák fantasy-szerepjáték játék. A NextWorld játszani - ez nagyszerű!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more