Könyvjelzők

Need for Speed: Shift

Alternatív nevek: Need for Speed: Shift

Arról, hogy milyen a kísérletezők voltak az alapítók a legendás projekt NFS, hallottam, csak azok, akik távol vannak a virtuális térben, és nem ismeri a számítógépes játékok. És mindenki, aki maradt, ismeri a számát, hogy hány frissített, hozzá, és tette innovációk, hogy túlélte ezt a projektet. A játék Need for Speed: Shift - ez a következő gondolat ebben a témában. Ez a sorozat eltér az előző játékokat, hogy versenyben joggal tekinthető egy stimuláns, és nem a szokásos arcade. Az egyetlen hátránya, ami általában minden nehézség nélkül, úgy határozhat, a látogatás után az érintett témákat, - a nehéz ellenőrzése az autóban.

Ezzel együtt a játék NFS Shift maximális reális és elfogadható. Minden autó fel van szerelve kamerákkal a kabinból, a kormánykerék és a pedálok, de a legjelentéktelenebb tyunninga megadja a valószínűsége, hogy megnyerjük köszönhetően értékes másodperc versenyt. Minden új faj valószínűleg, hogy egy új megjelenés rád megbízható közlekedési eszköz. Mint a legtöbb ilyen lehetőségeket az igazi autó szerelmeseinek. Minden új darabot meg lehet változtatni a stílusát a jármű az úton. Valójában ezeket a változásokat meg kell nézni az egész játék.

Minden versenyen úgy néz ki, elég az azonos típusú, de ezt a tényt nem elvesztette érdeklődését. Ezt követően, ahogy képes lesz arra, hogy töltse le a Need for Speed: Shift a lehetőséget, hogy megismerjék, mi minden számítógép, amely tartalmazza a vezető ebben a játékban más lesz felháborító viselkedését. Annak érdekében, hogy megszokja a pályán, és úgy érzi, hogy teljesen el kell utazni nem néhány versenyen.

Ez a játék továbbra is a karrier létrán. A lehetőséget, hogy nyit egy új osztályt játékosnak kell gyűjteni, mivel részesedése Stars tapasztalat. Köszönhetően a készség, akkor ugrik a fenti osztályok. NFS Shift letöltés esetleg annak a ténynek köszönhető, hogy vannak végre a lehetőséget, hogy a verseny "a meghívás", amely harcolni ellenfelek és azt elvonta a hétköznapi feladatokat a részeket.

Ebben a játékban lesz képes megnyitni az összes benne rejlő lehetőségeket, mint a legtöbb játék uralja kifejezetten a személyes tulajdonságok a játékos. És mindez megfelelő támogatást törölt (a következtetések játék kritikusok az egyik legjobb az összes projekt), és a csodálatos grafika (ami már hagyománnyá vált) musical támogatást.

És Smartphone Android Need for Speed: Shift PC, és a lehetőségét, hogy a multiplayer pártok, szocializálódnak, és a versenyt a többi játékossal és különböző részein a világon. Amikor megnyitjuk a ranglistán, amely megmutatja a képességeit, és mindent, amit már elérte a riválisok becslésére vezetési tulajdonságait.

Különösen híres a résztvevők között, a játékmenet a párbaj mód, kiválasztására, Need for Speed: Shift gép minden egyes új faj megfeleljenek az új is.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more