Könyvjelzők

Need for Speed: The Run

Alternatív nevek: Need for Speed: The Run

Arról, hogy mi a játék NFS projektben minden információt a gyerekektől a felnőttekig, a verseny szerelmeseinek, hogy azoknak, akik nem nagyon lenyűgözte őket. A játék Need for Speed: The Run egy másik fejlett folytatása a legendás projekt, amely megnyitja bizonyos határon legfrissebb illesztőprogramot tehetség, és átveheti a játék során maximális élvezet. A projekt szenvedett számos módosítást, és tette az összes korábbi verziót, de csak a legjobb tulajdonságait. A kiállítások és bemutatók nagy örömmel csinál demonstrációk minden előnyét a projekt. A fő változás a játék megjelenése a főszereplő. Jelenleg ő nem nyújtott be blur, ami ül a vezetőülés, és már egy teljes értékű karakter, amely képes arra, hogy hagyja el az autót, hogy elrejtse a rendőrség, hogy szép lányok, élvezheti kedvenc szóda, ugyanakkor nem emelkedik a vezetőülésből. És akkor is, ha ezek az intézkedések végrehajtása csak a Need for Speed: The Run videoklip és megírt jelenetek, de ez az esemény már mutat pozitív fejlődési irány a projekt.

Tekintettel arra, hogy a projektet használják létrehozása a motor, a Frostbite 2, az előleg célja az volt, a jövőben a képeket a játék, vagyis a kötelezettséget, hogy megfeleljenek a minőség és a fényerőt. Ez az, ami történt, hogy minden a tervezők, akik aktívan részt vettek a projektben. Különbség elődei NFS The Run pc élénk színek, valamint a projekt a lehetőséget, hogy észre a valószínűsége alkalmazott részleges megsemmisítése. A készülék most képes ugrani egy árokba, vagy leesik egy szikláról, ha már nincs ideje, hogy forduljon, vagy nem lesz képes visszanyerni az irányítást. Sokkal jobb, hogy egy drámai változékonyság az időjárás. Például, ha elkezd utazni az egész kiterjedésű sivatagi kanyonban, vagy az autó szélvédő kap egy hullám a homok és apró kavics, ami úgy tűnik, annyira reális, hogy Ön úgy gondolja, hogy valóban most az egyik a sivatagban vagy a kanyon. A hó nap játék NFS The Run segít abban, hogy öröm a válság csak a lehullott hó a kerekek a jármű, amely mellé egyedi motorzajt.

Köszönhetően a történet a játék lesz ragadtatva. A fő karakter a játékban képviselteti magát, mint egy profi sofőr, amelynek révén a pénz az élet a részvétel a legkülönbözőbb harmadik versenyen. Csak most bizonyítania kell, hogy képesek a műhelyek győzelem a nagy versenyeken a végtelen az Egyesült Államok nyugati partján. Valójában ez a fő gondolata a játékot. Most a lényeg a játék, hogy adja át a hosszú távú, amelyet bontani több részből áll. Közben, akkor van szükség, hogy csak a letöltés a Need for Speed: The Run, annak érdekében, hogy élvezze az egyedülálló tájat, hogy villog az ablakon. Mindegy projekt nem zárja ki annak a valószínűsége, törekvés és üldözése szervezett részvételével más vezetők, vagy ugyanazt a zsaruk.

És az, hogy a menedzsment és a telken lehetőség van egy igény, de a Need for Speed: The Run a gép nem okoz szemrehányásokat.

Siess NFS The Run letölthető, annak érdekében, hogy tanúja egy gyönyörű sorozat projektet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more