Könyvjelzők

Need for Speed ​​Underground 2

Alternatív nevek: Need for Speed ​​Underground 2

NFS Underground 2 játék egy számítógépes játék a verseny, ahol lehet játszani, nem csak a számítógépen egyedül, hanem a hálózaton. Ez a játék tartozik az arcade verseny szimulátor, és a folytatása a Need for Speed: Underground.

Need for Speed ​​Underground 2 - a játék igazi szerelmeseinek a versenyzés. A játék telek megállapított tuning autók, amelyek részt vesznek az utcai versenyzés.

A játék során jelenik meg előtted a NFS Underground 2 videó. Ezek a videók mutatják a cselekmény a játék, mutassam be a szabályokat.

Letöltés Need for Speed ​​Underground 2, akkor minden oldal, amely ezt a funkciót. Továbbá, a játék NFS Underground 2 lehet letölteni via torrent népszerű fájlt letöltő.

A számítógépes játék NFS Underground 2 orosz autó csak az európai változata a játék, az amerikai változat az orosz autó nem.

Fog játszani, NFS Underground 2 versenyen a következő ünnepek:

1) Ring - ez a legegyszerűbb típus a verseny, és úgy vélik, a hagyományos. A feladat itt az első, hogy az utolsó körben verseny.

2) Sprint - egyfajta versenyek, ahol meg kell, hogy az első elem az első a második.

3) Drag Racing - a versenyt egy rövid távolságra. Során azt kell gyorsan reagálni a változó, nem bump más autók és tárgyak és ami a legfontosabb - az, hogy befejezni az első.

4) Drifting - egyfajta versenyek, amelyben meg kell, hogy több pontot, mint az ellenfelek. Pontot fog szerezni közben sodródik, de a lényeg nem az, hogy összeomlik a kerítésen. A sodródó részt négy versenyző.

5) Street X - egy kör verseny nagyobb komplexitás. Milyen útvonal vezetsz nem ismert. Az ilyen típusú verseny nem tudja használni egy további gyorsító.

6) Professional League - egy sokoldalú gyűrű versenyek, hozzá vannak rendelve speciális útvonalakon.

7) A freeride mód - Ebben a módban megy minden számot, és minden pályán. A legfontosabb dolog, amit ezekben a rendszerekben tartózkodni ütközések. Azt is felhívni ebben a versenyben más vezetők.

A játék Need for Speed ​​Underground 2 vezetsz ilyen területeken

1) City - ez a szokásos fiktív város Bayview, amely hasonlít a modern Los Angeles.

2) Repülőtér - egy egyszerű terület, amelyre folyamatosan repülőgépet.

3) Beacon Hill - egy távoli helyen a játékban.

4) magasság Jackson - ez a szokatlan terület, de itt folyamatosan versenyzett.

5) Corner Harbor - egy olyan terület, amely több részre oszlik: a nyugati és a keleti.

A verseny során, akkor vezetni során a különböző időjárás: eső, hó, és csak napos időben. Versenyek kerül sor, nappal és éjszaka egyaránt. Meg kell kérni, hogy jelennek meg különböző magazinokban a győztes versenyek.

A játék Need for Speed ​​Underground 2, akkor játszani nevében Rachel Teller, a 27 éves lány.

Kezdje izgalmas utazás a világ hihetetlen sodródás Need for Speed ​​Underground 2. Tegyük fel, hogy szerencséd lesz, és akkor lesz egy igazi versenyző legyőzhetetlen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more