Könyvjelzők

Ninja saga

Alternatív nevek: Ninja saga

Ninja Saga Játék: Naruto újra velünk van

Ha a Naruto Uzumaki-ról szóló anime-sorozat rajongója vagy, akkor nem meglepő, hogy a pulzus felgyorsult a böngésző MMORPG-játéka új kalandjairól. Hagyja, hogy a játék Ninja Saga nem hasonlít az animált termék eredeti grafikájára, de az összes kulcsadat jelen van, és rendszeresen csatlakozik a főszereplő csapatához.

A játékfolyamat két részre osztható: egyrészt a csatákra, másrészt a küldetésekre, a kereskedésre, a kommunikációra és a térkutatásra. Ez változatosvá teszi a játékot, és mivel minden történik a hihetetlenül színes tájak hátterében, hatalmas színterápiát fog kapni.

Az anime stílusa sok speciális effektust tartalmaz, és biztos lehet benne, hogy a Ninja Saga minden fordulóban különböző trükköket fog játszani. Még a játék képernyője is mindig fényesnek tűnik, mohó ikonokkal jelzi a csakrát, a készségeket, a képességeket és más adatokat vagy vezérlőgombokat.

Ninja karakter és iskola

A Naruto világába való belépés a fiók aktiválása után lehetséges, amelyet a Ninja Saga regisztráció követ. Írja be az e-mailt, a jelszót és erősítse meg újra. Ezután fogadja el a felhasználói megállapodást, és kattintson a "regisztráció" gombra. Vagy használjon másik opciót a Facebookon, a Twitteren, a Google+ és a VKontakte segítségével.

kezdőnek van szerény választás: lány vagy fiú. De a játékfázisok és a küldetések befejezése után új arcok, érettebb és ügyesebbek lesznek. A csapatba is meghívhatod Narutot, Sakurát, Kakashit, Sasuke-t és Irukát.

A hősök által besorolt ​​három harci iskola:

  • Taydzyutsu. Ebben az irányban a hangsúly az ellentámadások lebonyolítására és az ellenséges támadások blokkolására irányul.
  • Ninjutsu A tanulókat kiképezték az ellenség blokkjainak legyőzésére és jelentős károkat okoznak.
  • Genjutsu. Ez az iskola agilitást és rugalmasságot nyújt a tanulóknak, hogy elkerülje az ellenség fújását, gyorsan mozogjon, és váratlan támadásokat végezzen magára.
Előnyök mindegyik irány

-nek, de vannak hátrányok is, és minden pontot figyelembe kell venni, és a játékosokat a harc előtt a bíróságra kell helyezni. Ennek tapasztalata fokozatosan fog jelentkezni, mert egy egyszerű leírás nem adja meg a karakterek tehetségének teljes képét. Csak azáltal, hogy a csatában tapasztalják meg őket, felismerhetjük az egyes jellemzők aspektusait.

Magiya küldetések és csaták az iskolák "jutsu" alapelveiről

A csata előtt össze kell állítania a "bandáját", és a választást a karakterek jellemzőinek leírása fogja segíteni, a portrékkal szemben egy speciális képernyőn. A csatát több szakaszban végzik, és magad irányítja a karaktereidet különböző technikákkal és szuper eszközökkel. Ha több pontot kap, akkor a QTE segít, ha eléggé agilis, ha egy bizonyos gomb képe megjelenik a képernyőn, meg kell találnia a billentyűzeten, és gyorsabban kell nyomnia.

A hősök minőségének javítása segíti a munkát, ami a Hokage-t adja. Mindegyik veszélyes, és harcokhoz kapcsolódik. Miután elérte a kívánt pontot, készen álljon arra, hogy találkozzon a gazemberekkel, akik leggyakrabban az Akacki szervezethez tartoznak.

A célállomás megtalálásának hosszú ideje nem szükséges, ha olyan automatikus navigációs rendszert használ, amely kényelmesen és gyorsan elviszi a helyet.

Minovinav szint 22 Ninja Saga, az Arénába jut, ahol a leglátványosabb PvP csaták zajlanak. Először maga a rendszer választja az ellenfeleket az Ön minősítésének megfelelően, amely a következőkből áll: csoportösszetétel, szivattyúzási szintek szintje, képzettségi skála.

Összefoglalva, a műfajban biztonságosan hívhatja a játék első osztályát. Az anime és a böngésző RPG rajongóit csodálni fogják, különösen azért, mert ruszifikált.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more