Könyvjelzők

Nitro club

Alternatív nevek: Nitro Club

Online játék Nitro club - szerepe verseny, szép táj és a lenyűgöző geympleyya ahol "utolérni és megelőzni" - ez unbanal művészet, és a különleges képesség, hogy meg lehet tanulni, majd fordulóról fordulóra. Vegyél részt a játékban Nitro klub úgy egy pár perces idejét, és egy szabványos mintát követ: meg kell kitalálni magamnak be, írja be a jelszót, adja meg az e-mail, majd kattintson a Nitro klub regisztráció, és minden van a játékban. Válassza ki a magát a garázsban autó, tuning őket pumpált, keresni, csatlakozzon a csapathoz, és nyerj a Nitro club online!

Játssz Nitro club, különösen tetszett az a tény, hogy ellentétben a többi böngésző-alapú online játékok, ott csak te és a képességeit (reakció képesség) befolyásolja az eredményt, így a vonat a reflexek, és indítsa el.

Nitro club online játék, ahol olyan alapvető modellek az autók és a valódi autók (eladott a bemutatóteremben), a jellemzőit sikeresen emulált a fejlesztők. Ami az alap autó, eredetileg attribútumok mindegy, hogy az egész pontot részletesen, és természetesen, a készség a pilóta. Személyre a talicska nem lesz nehéz, mivel a játék felajánlott elemek tömeges tyunninga - CD-k, lemezeket, légterelők, aerodinamikai készlet, hátsó megvilágítású és így tovább. Ami a szivattyú pilóta, ez a legismertebb, a szerepjáték. Így az RPG-Schnick játék Nitro klub online lesz olyan egyszerű, mint a megszokottabb MMORPG.

Lehet keresni a második szintre, létre ezen a helyen "város". Az átmenet a következő (harmadik), a játékosok a lehetőséget, hogy részt vegyenek a versenyen csapat, a győztes határozza meg a teljes időt. Versenyzés egyedül ellenfél kiválasztás elve alapján avtostykovki - a másodpercek kérdése felveszi egy szinten egyenlő a pilóta, vagy a bot. Érdemes megjegyezni, hogy abban az esetben, a veszteség, a vesztes kap 10%-át a kísérleti tapasztalatokat a győztes.

A Nitro klub áll a játék, még a kezdők avtodogonyalok. A folyamat nagyon egyszerű és elérhető tanulni. Amellett, hogy a kezdő pilóta különösen hasznos funkció a "Replay" az archívumban, a versenyeken. Ugyanakkor hasznos mindenki számára, mert a profik is hibáznak. Így néz ki, elemzésére és elérni szinten sapka!

A játékot online Nitro klub most még ennél is érdekesebb az a tény, hogy együtt a rendszeres versenyek és küldetések (Street Challenge, rókavadászat), a fejlesztői csapat felajánlotta az első történet törekvés club játékok. További ígér többet. Ha szeretne részt venni a küldetésben, átmeneteket a jelenetek a "klub", ha igen, természetesen, már elmúlt az első szinten.

Új Nitro klub megadja a lehetőséget, hogy megtapasztalják a meghajtó autóverseny, kommunikálni tagjai a klub közel lélekben a készségek fejlesztése egy tapasztalt pilóta, és még mindig élvezik a jó sportautók és a paradicsomi sziget táj Phil, ahol csak a rossz fiúk, szuper -a lányok és a sebesség, őrjítő!
Játék Online Nitro club - szakadás a kezdetektől, megnyerte az ellenfél!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more