Könyvjelzők

Nincs ember ég

Alternatív nevek: Nincs ember ég

játszani senki Sky mastering helyet.

A tér témát teremtett számos játék termékek, de az ötlet tovább gerjeszti nemcsak a játékosok, hanem a fejlesztők maguk. Feltáratlan terület adja a képzelet, így meglepetés elkerülhetetlen szerzők, és a játékosok örömmel fogadja az új ötleteket. Ezen június 2016 tervezett kibocsátás egy új projekt, amely azon dolgozik stúdióban Hello Games. Játék senki Sky lesz egy hatalmas homokozó, amelyre lehet utazni a végtelenségig, tanulmányozza a láthatatlan bolygó egyedülálló növény- és állatvilágát.

térben szimulátor single -user és többjátékos mód, és a Will & nbsp; ugyanakkor PC & nbsp; és PS4.

Érdekes tény, a munka kezdetén a Toy & ndash; Ez eredetileg a kör a négy ember zárt ajtók mögött. Az év során, senki sem a társaság nem tudta, hogy egy kis szobában kelések kreatív folyamat, és már van egy egyedi motor és a saját játék környezetben. Most a csoport nőtt 13 fő.

2014-ben, A projekt került bemutatásra az E3-on, és jelölték a három díjat nyert a szellemében"Legjobb eredeti játék"és a"Legjobb játék független fejlesztők." Igaz a műfaj rajongóinak álma senki Sky letöltés elismeréséről szóló kritikusai csak táplálja az érdeklődés az új terméket.

vizsgálja galaxisban.

bolygók a játék annyira, és generálja minden alkalommal új, hogy az utazási nem valószínű, hogy fel kell szabadítani. Mivel a cél a szerzők, hogy a játékosok írni a saját történetét, bizonyos helyzetekben, hogy már követni, hogy nincs. Között mozgó galaxisok, hogy új bolygókat, és fedezze fel őket. Lehetőség lesz találni egy új fajta állat vagy növény? & ndash; beolvasni, és úgy tűnik, egy közös adatbázisban. Lehet, jönnek fel a nevét és írja alá a nevét állandósítani hatalmas szerencsejáték- könyvtár. Ha álmodott dicsőség felfedezője, itt van.

Az atlasz lesz írva a felfedezés és a többi játékos, és látni fogod, sok felfedezést tett valaki előtted. Leszállás új területen, akkor lehet észlelni a romos templomok az elveszett civilizáció, a szokatlan, titokzatos technológia és megsemmisült hajókat. Egyes leletek hasznos lesz & ndash; minőségének javítása a ruha vagy a hajó.

vizsgálja a bolygó, nem szabad elfelejtenünk, hogy a távol lenni könnyű lesz hideg a közvetlen közelben & ndash; sivatagi és a forró, és csak azokat, hogy található egy optimális távolság lehet életképes. Szerint a fejlesztők, csak 10% -a az összes égitestek potenciálisan lakta élőlények és a növényzet.

Szükséged lesz egy megbízható öltöny annak érdekében, hogy megvédjék magukat a ellenséges környezet & ndash; sugárzás, savas, mérgező köd. Fedezze fel a világot különböző napszakokban, mivel egyes fogvatartottak jelennek meg csak a délutáni, és legyen óvatos a mutánsok és a ragadozók.

Egy kicsit több, és letöltheti a senki Sky. Miután a hivatalos kiadás, akkor folyamatosan frissített, és nem lesz új lehetőségeket, a technológia és a tér. Miközben mindenki csak egy hajó senki ég egy PC, de azzal a képességgel, hogy javítsa meg, alkalmazkodva a különböző funkciók: kereskedelem, csaták, feltárása.

  • Processzor: Intel Core 2 Duo & nbsp; GHz.
  •  

    Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

    Read more