Könyvjelzők

NORD: Heroes of the North

Alternatív nevek: Északiak: Heroes of-Tkhe North
Igra északiak: Heroes of the North - válik egy hős a North.
V műfaj MMO stratégiai játék jelenik északiak: Heroes of the North (északiak: Heroes of the North). Miután a jeges földek ennek az országnak, akkor a találkozás egy szörnyű gonosz, hogy az állandó ezek szélességeken. Legyen az egyik:
  • Elfov
  • Orkov
  • Vikingov
Pust előtt volt egy háború között, és ez nem fog simán a kemény világában, de a mai ellenségei sokkal gonoszabb és vérszomjas, hogy tovább kiélni kicsinyes viták. Itt az ideje, hogy egyesítsék egy komoly harc, összegyűjtése egy sereg a legjobb harcosok. Aztán jött az igazság pillanata, amikor az északiak: Heroes of the North játszani - nagy megtiszteltetés minden játékosnak, aki azt akarja bizonyítani hűségét. Kombinálásával az emberi találékonyság, erejét orkok és elfek"mágikus, hősök jönnek össze a szövetségeket, annak érdekében, hogy hatékonyabban tükrözze a támadások a gonosz szellemeket. Felkészültél a fontos szerepet, - a felelősséget, fel sereg egy új szintre.
Trudny harcos útja.
Pervye helyreállítása érdekében a királyság kell tenni azonnal, amikor az északiak: Heroes of the North regisztráció. Kiválasztása vonzó verseny, tanulmányozza a helyzetet belülről. Ez szomorú, de az ország teljes elhanyagoltság, és meg kell dobni fel ujját, kezd dolgozni. Ön várja PvE és PvP csaták, ahol ellenségek válnak virtuális szörnyek és valódi játékosok, úgy döntött, hogy teszteljék erejüket és a csatatéren.
Ne félni harcok, mert edzett karakter tapasztalatszerzés és az erő, készségek és a kap hasznos tárgyak. Felvette a buli a legjobb harcosok, nem kell félni a gyakori meghibásodások és átmeneti - csak edzett karakter. Ezen kívül számos gyakorlatokat a csatatéren lesz békésebb foglalkozása - a fejlesztés a királyságot. Bányászati ​​tevékenység - szükséges feltétele az építési házak és ipari épületek. Fejleszteni bányák, dolgozzon ki egy gomba kert, ne feledkezzünk meg a sörfőzde és a halászati ​​kunyhó. Hadseregek szükség speciális képzés miatt és laktanya, valamint a fontos berendezések:
  • Perchatki
  • Oruzhie
  • Shlemy
  • Kolchugi
  • Bronya
Vy is fontos feladatokat, és válassza ki a menüből: Célok, kaland és keressen falvak. Ha kiválasztja a célja, vállalja, hogy a gyors behatolás az ellenséges területre, és töltse ki a kifosztása erőforrásait.
V kalandok akkor kell küldeni a misszió, a pontos koordinátákat és munkakörülmények. Csak a teljesen végrehajtó, akkor számíthat az új.
Esli úgy döntött, hogy megkeresse a falvak, hogy egy veszélyes trek, amely nem feltétlenül ér véget a győzelmet. Itt kell, hogy rögzítse a települések, hogy létrehozzák dominancia át őket, hogy állandóan járt származó jövedelem termelési és fejlesztések a kasszából. a játékosok csak csorbította egy ilyen esemény, ami sikerült erősíteni a pozíciójukat, és felépíteni elég erő. iPlayer északiak: Heroes of the North shareware. Ez azt jelenti, hogy az összes árnyalatok a játék elérhető az Ön számára ingyenes, de van egy VIP-funkciók, amelyek lehetővé teszik a valódi pénzt, hogy vesz egy kiegészítés inkább szintjének növelése hősök és csapatok. Egy bizonyos összeg megvásárolhatóak hasznos elemeket, hiányzik, így az első. Ezen kívül a hadsereg vásárolt több életképes - hordoz kevesebb veszteség a harcok, hatékonyan kirablása és a támadó szomszédok. Ezek a pontok csak türelmetlen játékosok, akik szeretnének kap minden előnyét hamarabb. De pénz nélkül, akkor magától takarmány, hogy minden a fejlesztéseket - kéne egy kicsit beteg. Hanem az, hogy tapasztalatokat szerezzenek, és előre a játék segít, hogy szövetségeket más játékosok.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more