Könyvjelzők

Nosgoth

Alternatív nevek: Nosgoth

Azok számára, akik imádják a vámpírokkal kapcsolatos telkeket, egy hálózati csapatjáték Nosgoth jött létre, ahol mindenki úgy érzi magát, mint Van Helsing vagy egy vérszívó vámpír. Négy játékos négy csapata harcol a halálhoz, ahogy mondják, az utolsó vércseppre. A győztes azonban csak a következő harc után jelenik meg a pontokon, amikor a játékosok megváltoztatják a szerepeket.

Nosgoth játék: két futam véres showdownja

Az emberek és vámpírok - hosszú időn keresztül egymás között háboríthatatlan háború van, azt szeretném mondani, hogy a nap alatt, de mint tudod, a vámpírok nem szeretnek napozni. De mi, emberek, legitim ételként érzékeljük, és kategorikusan nem akarunk vele együtt elhelyezni. Ennek alapján különbségek fordulnak elő, és nem lehet azt mondani, hogy az erők radikálisan felülmúlják valaki javát.

Az egyes fajok képviselőinek előnyei vannak, de bűn is hibás.

  • Az emberek a fegyverek erejére támaszkodnak: íjak és keresztlábak, héjak dobása, különböző hatású gránátok, csapdák. De a közeli küzdelem rosszabb, így jobb, ha nem hagyja magának az éles fogú ragadozók.
  • A vámpírok éppen ellenkezőleg, a közelharcot részesítik előnyben, mivel fegyvereik fangok, karmok és szárnyak. Hihetetlen fizikai erejük van, és nem szívesen vesznek részt az emberi fegyverekkel.

Megépítünk csapatokat

A Nosgoth játékban való részvételről meg kell értenie a sikeres túlélés szabályait:

  • Be csatlakozzon csapatba
  • Egyszerűen használja a hősök
  • előnyeit
  • Nem szétválasztható, és ne menjen az ellenség ellen egyedül

Meg kell egy csapat, egyértelmű, hogy erős vagy. De mint a taktika, annak érdekében, hogy sikeresen megtestesítsük, fontolja meg a karakterek jellemzőit. A vámpírok tudják, hogyan kell tökéletesen mászni a falakra, repülni, ugrani messze, nagyhatalmúak, de mindegyik képessége különböző arányban alakul ki. Gyors és könnyű vámpírok vannak, akik ugrálhatnak és megverik az áldozatot; mások hatalmasak és erősek, az ellenséget oldalra szétszórják; még mások megragadják az áldozatot a tömegből, és felkelnek vele.

embernek van saját zsetonja. Különböző típusú lövőkre oszlanak: íjászok, keresztezők, habarcsok. Ennek megfelelően valaki cserkész lesz, valaki támogat, nos, valaki mesterlövész lesz. Amikor embereket játszik, készen áll a felvételre, a hosszú lövésre, nagyon, nagyon hosszú és intenzív felvételre.

A háború kialakulásához való csatlakozáshoz és ahhoz való hozzájáruláshoz le kell töltenie a Nosgoth-ot, hozzon létre egy hőset, és megtalálja a hálózat többi tagját.

Megnöveljük a jellemzőket és megmutatjuk a

osztályt

Minden tudom, hogy minden hős fokozatosan erősséget és ügyességet szerez. Más szavakkal, férfiak és állandó küzdelmek. Nem lehet baj, ha hasonló helyzetbe kerül az iPlayer Nosgothban. Ahhoz, hogy frissítsd a személyiségedet, vegyél részt a csatákban, és kapj egy műterméket, amely növeli az osztályodat.

A missziók befejezésekor olyan pénznemet keres, amelyre sok hasznos dolgot vásárolhat: készségeket, felszerelést, egyenruhát. Valódi pénz van, amely felgyorsítja a tapasztalatok, készségek és jövedelmek felhalmozódásának folyamatát. Ön is vásárolhat javítókat és bőrt, de az ilyen vásárlások nem kötelezőek, és nélkülük is megteheti.

A

Plus Nosgoth-t biztosan nevezhetjük a játékosok relatív egyenlőségének. Ez azt jelenti, hogy a tapasztalt játékosok nem lesznek képesek támadni és elpusztítani a kezdőket.

Pohod dinamika a telek, szép grafika, izgalmas harcok, számos szabad funkció. De ami a legfontosabb, egy vámpír téma csodálatosan végrehajtott ötlete. Mivel a vámpírok meglehetősen csapkodott témává váltak, a fejlesztők örömmel fogadják az eredeti megközelítést.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more