Könyvjelzők

NosTale

Alternatív nevek: NosTeyl

Unforgettable Adventures ad a játékosoknak NosTeyl játék, amely lehetővé teszi, hogy egy utazás a varázslatos világa anime. Itt található a váratlan fordulatok, érdekes karakterek és izgalmas harcol ellenfelek. A fantasy játék NosTale lehetővé teszi egy nagyon egyéni megközelítést választott a saját karaktert, akinek arcát, és lehet menni a legegyszerűbbtől az utazó csodálatos varázsló vagy egy bátor harcos. A játékos maga adja az ő hőse azok a készségek és kvalitások, hogy szeretné látni. Ez lehetővé teszi a karakter egyedinek kell lennie. De az egyediség a képek - nem ez az egyetlen jó hír azoknak, akik mennek, hogy megtapasztalják a világot NosTeyl.

Egy másik jó tény: a csatában, és a hős utazásai nem feltétlenül magányos. Miután NosTale online játék teszi a játékosok egy csodálatos ajánlat -, hogy a barátja és asszisztense, amely hasznos lesz minden helyzetben. Ezt a megközelítést tartják de rigueur a játék alkotók. Megszelídíteni a fenevad is, mi csak szükségünk van rá - legyőzni a szörnyet. Azok, akik ezt a problémát a hatályos, nem tud fennmaradni. Tamed lény nem kell, hogy túl sokat - ez, hálás, persze akkor jön futás után legyőzte a szörnyet, és légy a barátja és harcostársa bármilyen csaták és az utazás.

NosTale on-line regisztráció nagyon egyszerű, és három lépésben történik. Ahhoz, hogy az egyik játékos a saját területén kell adnia egy felhasználónevet, hogy az a név, hogy élni fog a virtuális karakter. Next - hozzon létre egy jelszót, és ne felejtsd el megadni az e-mail címét. Ha regisztrálni is kell, hogy töltse le és telepítse a játék kliens. Egyszerűen kell, hogy kövesse az utasításokat, hogy adja a játék, és akkor sikerülni fog! Először a játék lesz egy közönséges idegen. Ez az első szint, a szint a kezdők. De hamarosan elkezd játszani online játék NosTale, akkor jön az új lehetőségeket. Először is, az idegen könnyen megtalálja magát a kardforgató. Nos, nem is olyan könnyű, persze, mert ha ez ilyen egyszerű lenne, ha egyáltalán nem ok arra, törzs, nem igaz? Egyre maguknak újabb és újabb mágikus képességek, akkor is szerezni az íj az arzenál, és ennek megfelelően lesz egy íjász. Végül, ha nagyon-nagyon varázsolni vadászat, kérlek - Ön út varázslók. Mindez a kezdő túrázó csak akkor lesz lehetséges, ha eléri a 15. szinten. Három fő szakmák mester NosTeyl karaktert. Mester kard, íj és mágikus italokat - ez a választás, hogy ízlésének. Róluk tudunk beszélni részletesebben.

Kardforgató tud harcolni több. Ő persze harcot vívott a két közeli és távoli. Ügyesen lóbálta a fegyvert, ő a hatalom a négy elem. Ez nagyon nehéz, hogy fáj, és minden bizonnyal -, hogy megöli, mert kiszabott Kamara biztonság és zhiznesohranyaemostti.

On ellensúlyozni az ilyen harcos csak egy újabb - íjász. Ez az egység gyors, magára vonja a figyelmet minden. Az apt nyilak hit az ellenség közelharci és távolsági harc, és mögötte az egész természet, akkor nincs módja az energia. Talán ez az, amit ad neki egy egyedülálló lehetőség, hogy megmérgezi az ellenség közvetlenül a csatában. Ő csinálja a varázslat.

, De még több erős varázslatokat és a linkeket a természet erői egy bűvész. Tehát aki, ahogy szinte nem kell fegyver. Elvégre ő jól felfegyverzett varázslatok, mágia rituálék és más mágikus berendezések.

A NosTale tud játszani, és együttesen. Például, hogy megfeleljen a baráti társaság 5-15 játékosok, és a szervezett menni egy szörnyeteg. Ez a módszer a gyilkos nem kívánt fantasztikus mamut úgynevezett raid.

Fighting több szempontból is. Tudod teremt egy nyílt csatában. Ezután harc és képesnek kell lennie alkalmazni az superabilities minden mágus, íjász, kardforgató, vagy kezdő, csak be a játékot. És tudod rendezni a harc "a". Ez a harc lesz lezártnak tekinthető, és részt vesz benne, nem mindenki tudja. Itt harcolnak csak bizonyos játékosok. Egy ilyen vérontás bárhol a játék lehet egy különleges italt. A játékban található sok titok és árnyalatok. De a tanulás róluk csak megpróbál, hogy szerepet játszanak benne.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more