Könyvjelzők

Nova: Vasgalaxis

Alternatív nevek:
A

Nova: Iron Galaxy egy érdekes űrstratégiai játék. A grafika jó, a szinkronizálásra és a zeneválasztásra sem érkeztek megjegyzések.

Ebben a játékban a következőket fogod tenni:

  • Kezelje saját űrállomását
  • Hajóflotta építése és fejlesztése
  • Kereskedelem a szomszédos állomásokkal
  • Új hajók tervezése

Mielőtt a Nova: Iron Galaxy játékkal játszol, gondolj arra az állomásra, amelyet a játék során irányítani fogsz.

Következőben találsz egy kis és nem túl tolakodó oktatóprogramot, amely során elmagyarázzák a játék alapjait. Cselekednie kell, önállóan kell döntéseket hoznia, amelyek meghatározzák, hogy milyen gyorsan fejlődik az előőrsöd az űrben.

Noha Ön az állomás felelőse, az a köztársasági egyesület része, ezért követnie kell az egyesület vezetésének utasításait és utasításait.

Sok küldetés sikere a flotta erejétől és erejétől függ. Próbáld minél nagyobbra és erősebbre tenni.

Testreszabhatja a meglévő hajóterveket ízlése szerint, vagy létrehozhatja saját csillaghajó modelljét a semmiből.

Az erős flotta a játékban nagyon fontos. Erős hadsereg nélkül nem fogsz tudni számos űrcsatát megnyerni a játék során.

Csatlakozzon valamelyik meglévő galaktikus szövetséghez, vagy hozzon létre sajátot. Megbízható szövetségesek nélkül nagyon nehéz lesz túlélni és kezelni a rendkívül instabil Rennie szektort. Csevegés játékosokkal szerte a világon, és talán még igaz barátokat is találhat köztük.

A harcrendszer nem bonyolult, a csaták valós időben zajlanak, csak meg kell adni a flottád célpontjait, majd a hajók kapitányai mindent megtesznek, hogy megnyerjék a csatát.

A játék során diplomáciát kell folytatnia. A játékban nem minden győzelmet aratnak katonai eszközökkel, néha szavakkal sem lehet kevesebb sikert elérni.

Napi feladatok és jutalmak vannak a teljesítésükért, ha eszébe jut a hét végén minden nap ellátogatni a játékba, érdekes nyereményeket kap.

Értékes ajándékok és érdekes feladatok várnak a szezonális ünnepekre.

Van egy bolt, ahol valódi pénzt költve vásárolhatsz játékon belüli valutát és egyéb hasznos erőforrásokat, valamint felszerelést. Ezt nem kötelező megtenni, de ha tetszett a játék, akkor így is megköszönheti a készítőinek.

A hatalmas űr arra vár, hogy elküldje hajóit, hogy felfedezze azt. Az egyszerű kíváncsiságon túl az állomás fejlesztéséhez szükséges anyagokat is elhozza.

A játék során történet küldetéseket és további küldetéseket is el kell végezned, amelyek akkor nyílnak meg, amikor felfedezed az állomásodat körülvevő világűrt.

A játék rendszeresen kap frissítéseket a hibák vagy hibák javításával. De emellett folyamatosan jelennek meg új tartalmak, sőt időről időre nagyobb kiegészítések is megjelennek.

A

Nova: Iron Galaxy ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található linkre kattintva.

Ha szeretnéd felfedezni az űr titkait, és egy egész századnyi csillaghajót szeretnél az irányításod alá vonni, telepítsd a játékot azonnal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more