Könyvjelzők

Odin küldetés

Alternatív nevek: Odin küldetés

Odin Quest Online - ingyenes böngésző egy fantasztikus szerepjáték játék, amelynek tartalma visszhangozza történetek skandináv mítoszok. A projekt tulajdonosa Youjoy. Az alkotók mindent megtettek, hogy elégedett. Ütemezni a játékot a legmagasabb szinten, a játékmenet gazdag és kiegyensúlyozott, fényes világ részletes és emlékezetes. Benyomások a játék nagyon hosszú, nem minden nap kap lehetőséget, hogy látogasson el egy ilyen izgalmas világát, amely korábban csak az istenek. De most a hétköznapi emberek vezetni a háború itt, mint korábban az istenek tette. Annak ellenére azonban, az emberek úgy érzik, és vált igazi mesterek itt, az istenek fenntartotta a jogot, hogy ellenőrizzék események a helyeken, ahol van, és lesz Odin Quest játszani. Lesz óriási a verseny, veszélyes utazások, heves harcok és a tömeg Quest feladatok különböző témákról.

Annak érdekében, hogy belevetette magát a forgatagban izgalmas kalandok, meg kell Odin Quest regisztráció. Ahhoz, hozzon létre egy fiókot, akkor mondd meg információkat, mint például a felhasználó nevét, e-mail, jelszó (ismétlés). Ezen felül, akkor tudnia kell, hogy a regisztráció a játék Odin Quest elfogadását jelenti, a szabályok, és egy pipa a megfelelő helyre ér automatikusan.

Szép, hogy a Odin Quest online játék különbözik viszonylag szerény rendszer követelményeinek. Jelenlétében egy modern böngésző és internet kapcsolat, élvezheti a játék, akkor is, ha a számítógép nem rendelkezik magas beállításokkal.

Mielőtt elkezdené játszani Odin Quest , el kell döntenie, melyik oldalon szeretnénk harcolni. Örök téma a jó és a rossz, és megérintette a virtuális univerzumban. Itt lehet, hogy akár egy világos vagy sötét oldala. Ezután ki kell választani a legmegfelelőbb osztályt az alábbi listából: vadász, gyilkos, mágus, harcos, pap. A szerepe a jogszerű utas, megtapasztalhatja az összes eseményt, amelyek készek script.

Ha elég bátor, menj a kincsvadászat mély hullámos síkság. Ez az a hely, ahol tárolni az elmondhatatlan gazdagság, védett maguk az istenek. Időről időre küldeni szövetségek harcosok, akik önként át ezt a nehéz próbát. A kockázat persze nagy, de nagyon indokolt. Egy kis szerencsével előtt a szövetség, hogy új távlatokat. Izgalmas kaland és részt vesz a csatában a tulajdonjogát a város Medegeyt. A látvány tömeges daráló meghökkent még a legkifinomultabb. Végül is, az esély, hogy lesz Tisztilánc Medagate, hogy a városközpont és birtokba venni a szobor senki sem akar önként kihagyni. Ezért minden résztvevő hajlandó harcolni az utolsó, és egy csatában néha közelednek száz hősök. Nos, ha úgy tűnik, egy kicsit izgalmas egyenesen az arénába. Csak légy tudatában annak, hogy ez egy olyan hely, ahol az istenek is versenyzett, és a közönséges ember nem kell beleavatkozni itt, ha nem teljesen bízik a saját képességeit. Az összehúzódások nem komikus, minden méltó ellenfelek, és csak nem áll szándékában lemondani a kegyelem. Tehát döntsd el magad, mit kell csinálni, mert ez a verseny nem a gyenge szívű.

Játék Odin Quest különbözik tágas helyen. És áll rendelkezésre a kutatás minden területére. Bónusz, hogy képesek a tartók. Pet hasznos, nem csak egy közlekedési eszköz, hanem segít, hogy túléljék a harcban. Plusz sok móka együtt! Gyerünk! Hatalmas, Dungeons, a tengerfenék hogy teljesen oltja szomjúságot kaland. Különben is, akkor nem vándorol céltalanul a varázslatos világ. Útközben van egy hatalmas munkahelyek száma, amelyek teljesítése hozza jutalom formájában hasznos tárgyak és fegyverek. A típusú biztonsági berendezés segít túlélni a kritikus helyzetekben, amelyek vannak ismert megtelt.

Ön képes lesz arra, hogy saját tapasztalat, hogy addiktív ez érdekes foglalkozás, amint elkezd játszani a játékot Odin Quest . Úgy nézel ki, elvár egy szabad perce, hogy a számítógép előtt. Játszhassanak, hagyja, hogy a szellemek mindig a legmagasabb szinten!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more