Könyvjelzők

Odyssey

Alternatív nevek: Odyssey

Odyssey az interneten - egy ingyenes online böngészős játék formájában a stratégia. Játszani, akkor lehet tanulni sok érdekes dolgot életéről kalózok, belevetik magukat a világ a kaland.

Itt találkozhatunk, mint kalandorok, akik érdeklődnek csak az arany, és a tudósok próbálnak választ találni a kérdésre, hogy felmerült sok évvel ezelőtt. És ahogy akkor találkozhat a zsoldosok, aki szentelte életét, hogy a vadászat meg kalózok.

In Odyssey regisztráció nagyon egyszerű, és nem kell sok idő, hogy ezt meg kell:

1. látogasson el a játék hivatalos honlapján, majd kattintson a "Register"

2.. adja meg e-mail,

3. adja meg a bejelentkezési találta,

4.. írja be a jelszót alkotta;

5. Ismételje meg a jelszót.

A regisztráció után nyugodtan menjen be a játékot, és meg kell kezdeni a karakter. Az elején a játék, hogy a kezét egy kis szigeten, ahol meg kell építeni egy épületet önvédelmi és a gyártás különböző termékek és kellékek. Meg kell tanulni, hogyan kell építeni hajókat vagy bérleti speciálisan erre kiképzett emberek, mert a hajó a névjegykártyát, és egy olyan kereső.

Lejátszás Odyssey lehet kalóz, és akkor képes lesz arra, hogy rögzítse a szikla által lakott más kalózok, akkor vigye be a csapat.

Meg kell építeni egy épületet a növekedés a gazdaság, néha hiányzik a földet fejlesztés, akkor meg kell, hogy megragad az új földeket. A gazdasági épület, hogy több erőforrás és a hajógyár tudsz építeni hajókat sokkal magasabb.

Játék Odyssey két kártya:

• térkép a sziget,

• világtérkép.

Térkép a sziget - itt lehet követni az épületek a szigeten, a kereskedelem fejlődését és a hajók, bővítése a tartásához.

Térkép a világ - itt lehet tanulni a helyét a többi sziget és sziklák az ellenfelek.

Odyssey játék megadja a lehetőséget, hogy csatlakozzanak a különböző klánok és céhek, a közös támadás ellenségek, zsákmány és elpusztítani a települések.

A könnyű győzelem riválisai meg kell építeni a kutatási központ, amely lehetővé teszi, hogy új hajókat, hogy segítsen létrehozni a legyőzhetetlen haditengerészet. Az egyik érdekessége a játéknak, hogy töröljék el az építkezés, ha valamilyen oknál fogva úgy döntött, hogy az építkezés egy épület, nem kell, hogy bármikor meg lehet szakítani, és a fordított források építkezés vissza a kasszából. Itt kezelheti az összes saját konstrukció és a flotta, vagy felvenni, akik segítenek ebben a kérdésben.

Odyssey, lehet játszani, mint magad, vagy találkozik a barátaival, akkor képes lesz létrehozni a teljes flottát, és elfog a maximális sziklák és a szigetekre.

Csakúgy, mint más online játékok Odyssey saját flottája, és beszélgetni, ahol nem csak kommunikálni a szövetségesek, hanem kérdéseket feltenni, hogy van a játék során.

Játssz Odyssey online, és belevetik magukat a világ izgalmas kalandok a kalózok a tengerek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more