Könyvjelzők

OGame

Alternatív nevek: A New Order

Ogame Online - böngésző alapú multiplayer online játék ismert, hogy sok rajongó a műfaj Gameforge.

Ebben a játékban, a karakter működik a mester egy hatalmas bolygóközi birodalom, amely minden bizonnyal fejlesztésre szorul. A jólét a birodalom szüksége van egy békés vagy harcias módját, hogy kiterjessze birodalmát, hogy más bolygókon, folytató cselszövés vagy szövetségeket más bolygóközi számára.

Miatt formátumú online játék Ogame szerzett sok rajongó, és ez azt jelenti, hogy az online, hogy mindig nagy és stabil, ami ritkán mondott más böngészős játékok.

Concept " játékok " valuta Ogame egyszerűen hiányzik. Itt a szerepe a Pénzügyminisztérium rendszeresen végez a különböző források. Ennek megfelelően minden kereskedelmi, amely a terek online játék Ogame végrehajtott cseréje révén ugyanezen források. Barter nagy ellentétben áll a piaci gazdasági rendszer a többség nem csak online, hanem offline játékokat.

Join Ogame játék egyszerű és egyértelmű. Meg kell töltse ki a személyes adatait, adja meg a fiók nevét, majd aktiválni keresztül az e-mail. Mint látható, a regisztrációs Ogame nem vesz sok időt, és nem elrontani a folyamat a hódító a világegyetem.

Ogame online játék, a csúcspontja, amely a koncepció a stratégiai fókusz - nevezetesen, hogy nincs olyan részleg vagy osztály karakterek szakmai alapon. Bányászati ​​források, helyezzük el őket a fejlesztés egy bolygó vagy flotta, akkor kap speciális szemüveg, amelyen keresztül fel a saját szintjén.

Érdekes, hogy a felület és a modell kootorye online játék Ogame tartalmaz elég interaktív. Például, a bolygó, kivásárlási, Önnél egy alaktalan kőtömbből fordul a galaktikus központ a civilizáció, amely az összes különféle épületek és egyre több esztétikai alakú. Épület, az úton, akkor is javítani kell, azért, hogy az adott meglepően sok a források. Minden ilyen fejlesztés növeli a hatékonyságot a szerkezet függ feladatokat.

Így kezdte a játékot Ogame line bolygó megfelelően működik-e, és készen áll a tér meghódítása. Ehhez nem lehet csinálni anélkül, hogy a hajógyár, amellyel akkor össze, és vezetni a bolygóközi flotta. Minden űrhajó a játékban Ogame egyedülálló nem csak megjelenésében, hanem egyedülálló képességekkel és harci tulajdonságai.

Limit szám a hajók a flotta a tér nem áll rendelkezésre, ennek nincs értelme van egyáltalán bárhol siet, és így sokkal jobb, hogy egy csillaghajó, mert lehetséges, hogy nem, és akkor nyugodtan játszani a játékot online félelem nélkül Ogame meglepetés támadásokat és azonnali Blitzkrieg.

Meg kell jegyezni, hogy a New Order is - elég nehéz játékot. Kell, hogy ez elég idő, és minden megoldás megközelítés a hagyományos külső játékosok komolyan. Végtére is, nem viccelek, minden rossz lépést tett, lehet, hogy az utolsó a bolygón. És ez az a darab Ogame olyan érdekes és izgalmas.

De ha belegondolunk, és azt hiszem, egy tapasztalt játékos alapján bármilyen eredményeket ért el ebben a hatalmas világban, amely több száz vagy akár több ezer univerzumok. New Order - között bölény böngészős fantasztikus játék, ez a veterán a műfaj, jogosan nyerte meg a bizalmukat több millió játékos világszerte.

Ha nincs elég kaland és kozmikus kiterjedésű hívogatta a szemed, akkor nem zavarja! OGame - esély az erős játékosok bizonyítani, hogy ők a legerősebb! És Ön tudja, hogy ezt a kihívást, és felfedezni minden báját a világ ogame, játszani és nyerni egyre több és több új kosmecheskih harcol?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more