Könyvjelzők

Fight Club OldBK

Alternatív nevek: Régi Fight Club, Old BK, OldBK, oldbk

Régi BK interneten - ez az egyik legrégebbi multiplayer játékokat az orosz szegmensben az internet, amely örökli a hagyomány hihetetlenül népszerű a maga idejében játszott Küzd.

Online játék Old BK nem előre, hogy a számítógép-felhasználók konkrét követelményeket, ezt csak egy internetes böngésző, a legjobb Internet Explorer. Az alkotók hangsúlyozzák, hogy a játék az online régi BK is lehetséges a smartphone.

Vegyél részt a játékban régi BK kezdődik a válogatás a város - Avalon Város Capital City. Ekkor régi BK Online regisztráció fogja kérni, hogy írja be a kívánt karakter neve, a címe az e-mail fiók, a jelszó, ismételje meg a jelszót, adja meg a nemét, születési dátum, hogy elfogadja a jelen Szerződés feltételeit és adja meg a kódot a kép. Csatlakozz régi BK befejeződött, és a kaland kezdődik.

Régi BK online játék nem dobja a kezdő, hogy megértsék a bonyolult a játék maga. Kínál chat - általános fikció, és számos mini-beszélgetések. Ezen kívül, akkor is megy a fórum, ahol a tapasztalt játékosok segít megoldani a nehézségeket, de a karakterek akár 4-es szint a fórum írni tilos.

A játék a világ alapja az örök konfrontáció a fény és a sötétség, valamint a jelenléte egy semleges fél, amely azért küzd, hogy tartsa az egyensúlyt a hadviselő felek.

A karaktered több jellemzői:

- Force

- Agility

Intuition

- Endurance

- Intelligence,

- Bölcsesség

- Ellenállás.

A kezdetben kap pontokat, akkor azok jellemzői között a saját. A növekvő szintet kap további pontokat, illetve a jellemzők növekedni fog. Ha, ha játszani Régi BK, megérteni, hogy szeretné terjeszteni a teljesítménymutatók a 4. szint, meg tudod csinálni ingyen a hagyományos gyógyítók és 4 után a karakter szintje, akkor ezt akár hetente, vagy fizet Gyógyító siker.

A karakter képes lesz fejleszteni ügyességi játékban két: fegyver birtokában történő átlépést, és birtokában a mágia. Mastery fegyverek oszlik 4 csoport ismeretek: birtoklása kések és bokszer, kardok, buzogányok birtoklása, klubok, fejszékkel és balta birtokában.

Minden képesség lehet fejleszteni értékre "öt".

A játékban lehet mester háromféle varázslat: a mágikus sötétség, szürke mágia és a mágikus fény. Mágikus jön jól használható védelmet varázslatokat, harci és semleges varázslat.

Csak a karaktered lesz az egyik hajlamok, ami játék 5: az utat a semlegesség, a fény útját, az igazi világosság, az út a káosz és az utat a sötétben. Függ a függőség lehetőségét csatlakozás egyik vagy másik klán, valamint részt vesz nagyszabású csaták.

Ha a régi BK játék, a karakter képes lesz harcolni az arénában az istenek, vagy vándorol át a jól megtervezett helyszínek - egy különleges játszótér, amely magában hordozza bizonyos játékban. Ez a hely, mint például: a központi tér, park utca, Vár tér, és mások.

A játék egy hatalmas különféle küldetések - zseniális speciális feladatok, amelynek során a teljesítmény a tapasztalatszerzés, növelje a szintet, és kap jutalmat egyedi dolog, amely segít a jövőben csaták.

Játék Régi BK van egy csavar, ami különbözik a többitől - ez egy speciális in-game rádió, amely foglalkoztat igazi DJ-k, és még a lehetősége is, hogy a kedvenc dal, vagy küldjön valakit helló.

Online játék Fight Club Régi BC folytatja a hagyományt az egyik első böngészős játékok Küzd, amely a híres egy a Lélek, a bajtársiasság és a hagyományok skála találkozók a valós világban. Ezért csatlakozott a soraiban, akik szeretnek játszani a játékot Régi BK online, akkor találja magát a barátok és a munkatársak nem csak az interneten, hanem a mindennapi életben.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more