Könyvjelzők

Oloko

Alternatív nevek: Oloko

Oloko Online - vidám, színes, mozgalmas multiplayer stratégiai játék, amely a felhasználókat egy szórakoztató fantasy világban, ahol tudod, hogy minden ostobaság. A kiválasztott kép elején az állat, akkor tele lesz a házigazda, hogy a kijelölt területen. Az Ön feladata -, hogy felépítse a saját tulajdonában, kényeztesse magát a kedvenc dolgok, és csak boldogan élnek. Oloka játék kizárja unalmas kereteket viselkedést. Itt nem azokat a dolgokat, amelyek korábban, és soha nem is álmodott. Szeretné megsütjük rágógumi - ez nagyon is lehetséges. Azt akartam, hogy főzni hamburgert büdös - is, így aki tiltja? Vette a fejébe, hogy sütni egy tortát kuncogott - hajrá! Vagy talán úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy elkezd nőni növények hasznos növények, nos, legalábbis, és a banán - gyorsan munkához, és hamarosan képes lesz módjuk áruk értékesítése. Továbbá, hogy mit szándékozik tenni olyan kellemes dolog, akkor képes lesz kommunikálni a újdonsült barátaival. A Oloko Online jól fejlett szociális komponens, és Ön köteles hogy tudják az emberek, akik közel állnak hozzád lélekben. Sőt, minden játékos rendelkezésre áll, hogy csatlakozzon a csoporthoz megoldani a problémákat együtt társait. Élvezni fogja a sok problémát - nem vesztegeti sok időt vesztegetni!

Ahhoz, hogy egy belföldi illetőségű a hihetetlen világ, akkor regisztrálnia kell Oloko. Fiók létrehozása olyan egyszerű, hogy hajtsák végre ezt az eljárást, mindössze néhány perc alatt. Lépés az alábbi lépéseket: válassza ki a kívánt emeleti, adja meg a felhasználónevet, egy jelszót, adja meg e-mail címét, és adja meg újra a sdeduet sorban. Végül elfogadja az üzletszabályzat, ketyeg. Feliratkozás a hírekre feltétlenül biztosított. Most már játszhat Oloko közvetlenül a böngészőben. A telepítés szükséges. Bónusz a szerénység, és a rendszer követelményeinek a játék - valóban minimális. Ez azt jelenti, hogy a játék képes lesz élvezni mindenkinek.

Előtt ingyenes, interaktív Oloko játék, hogy a gyerekek játszanak gond nélkül és gyakran szenvedélybeteg felnőttek. Hidd el, hogy és akkor talál egy csomó előnye a projekt már az első perc játék. Mi lesz a karakter? Először is, van egy vár és kell fejleszteni. Van egy jó esély, hogy mindent a maga módján. Másodszor, hasznos lesz a gazdaság. Vannak sok állatfaj, amely rendelkezésre áll, hogy tartalmazza. És mégis el kell vetni a beépítetlen földterület, és várja a betakarítás hasznos növények. Harmadszor, segíti a kereskedelmi kapcsolatok. Ez kapcsolatba a többi játékossal. Negyedszer is mastering szakmák. Nem számít, hogy a munka vonz farmer pék vagy szakács, erőfeszítéseket, hogy elsajátítsák a készségeket a szakma, akkor is kell költeni. Mint mondják, minden nehézség nélkül, ne húzza ki a halat a tó. Indítása Oloko játszani tapasztalatlan újonc fokozatosan fogja meghódítani szint után szint, és egyre magabiztosabb. By the way, és gazdagabb is. A rendszerváltást követően, hogy meghaladja az előző balra mozdult volna, hogy vegye fel néhány díjat, ami kétségtelenül egyszerűen nem, de örül. Volt ideje gondolkodni, hogy túl sokat aggódik, és például a kis gyerekek megtanulják az alapokat a játék. De ez nem kell aggódni. Mindenhol a játék helyszínen sok NPC , akik hajlandóak megmondani, mit kell tennie, hogy segítsen a nehéz helyzetben, terelni. Még a gyerekek 6 éves korig megérteni, mi az, ami!

Készüljön egy felejthetetlen utazásra, szédítő kaland és csak egy rendkívül változatos a varázsvilág kérem Önt percenként. Soha nem fogod megbánni, hogy ezt a móka! Mi csak kívánunk sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more