Könyvjelzők

Onema

Alternatív nevek: Onema

Onema Online - ingyenes multiplayer böngésző alapú stratégiai játék helyet témákról. Meg fogja találni magát egy hatalmas fantasy világ, ami megteremti a saját katonai és gazdasági rendszer. Lesz otthont az ő bolygón, és meghódítani az új galaxist, versengő és együttműködő a többi játékossal. Lehetséges, hogy tegyenek intézkedéseket a szomszédos császárok, de támadni azokat, akik közel vannak. Ön képes lesz arra, hogy válasszon egy magatartás, és a helyzettől függően, hogy bizonyos döntéseket. Kezdett játszani Onema, van, hogy állandóan legyen résen, mert ellenség nem alszik, és bármelyik pillanatban lehet, hogy megtámadták. Vigyázni kell, mert az invázió a bolygó tér kalózok, akik a híres falánkság és kegyetlenség. Mennyire nehéz, hogy nem kell, ne veszítsd el a hited magadban. Idővel, a kis területen egy elhagyott helyen a galaxisban lesz egy hatalmas birodalom, és Ön, mint a tulajdonos, büszke lehet az eredmények!

Játék Speechless miatt alacsony rendszer követelményeinek mindenki számára elérhető. A játékmenet nem gátolja, a PC-nek felel meg a cipő paraméterei:

- Operációs rendszer Microsoft Windows XP / Vista / 7,

- Processzor Intel Pentium, AMD (2. 2 GHz-es)

- RAM 512 MB,

- Grafikus kártya 128 MB,

- Kompatibilis hangkártya DirectX 9.

Ahhoz, hogy egy üres bolygón, akkor létre kell hozni egy új császár. Ez megelőzi Onema regisztráció. Be kell, hogy töltse ki az alábbi mezőket kívánt formát: a világegyetem, login, jelszó és e-mail. Ne feledje, hogy bejelentkezéskor, Ön vállalja, hogy erősítse elfogadta a felhasználói megállapodást. A gomb megnyomása után a dédelgetett "Begin játszani! "Itt találja magát a mélységbe a tér, és meg kell tanulni, és uralkodj.

Első találta magát a hatalmas vagyonát a saját, akkor nem zavart, mivel a következő bájos asszisztens. Titokzatos vándor nyílt titkot, hogyan lehet meggazdagodni, mint egy maroknyi erőforrások (amely megadja, hogy ugyanaz), viszont egy egész halom értékes anyag. Ne feledje, a jobb elején - a jövőbeni siker! Miután képzési feladatok kezdőknek, kezdődik a móka! Választhat árusító oldalán a három javasolt, és hajrá!

A bolygón megtalálni a jó készletek a különböző források. Ez a deutérium és Energiaügyi Dark Matter. A fő források az azonos fém és kristály. Ezek az anyagok nélkülözhetetlenek létre mindenféle létesítmények, flotta, és még a bolygó védelem. Mert a termelést, ha építeni enyém. Szintén az enyém fogja mélyíteni. Így, hogy számának növelése a betakarított források. Fontolja meg, hogy a bányaüzemeltetés energiára van szükségük. Az Ön feladata -, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem károsítják a kínálat. Mellesleg, ez a napenergia-erőművet kell építeni először.

Is játék közben, hogy fog végezni, hozzon létre hatékony technológiai, és ha szükséges, a kereskedelmi áruk. A meredekebb a technológia létrehozása, az inkább képesek megtelepedni bolygók, és így szélesíti tulajdonban van.

A bányák idővel meg fogja kezdeni az objektumok katonai célokra, mint például a robotika gyár, gyár, gyári nanites. Idővel ezek az épületek jelennek meg, mint a fúziós erőmű, Technopolis különböző menhelyek és tárolás Terrarformer, rakéta silók és akár a Lunar struktúrák, nevezetesen Hold Base, Touch phalanx és Teleport. A jelenléte mind azt jelzi, hogy a bolygó jól fejlődik, és hogy szilárdan álljon a lábán ebben a világban. Meg kell mondanom, hogy miután elvégezte az építés, akkor nem valószínű, hogy képes legyen pihenni. Végül is, a szerkezet kell fejleszteni, növelheti a szintet, és így a hatékonyság.

Nem hiszem, hogy meg fog játszani Onema csak akkor teszi, hogy nyüzsögtek az ő bolygón. Egyáltalán nem! Gazdaságokhoz, de nyúlik erőiket, hogy részt vegyenek a nagy csaták. Ehhez szükség van egy erős flottát (a csoport a hajók, amelynek feladata, hogy egy megbízást.) By the way, a hosszabb lesz a játék, így az esélyed lesz tiszteletre méltó. Általában akkor épít egy haditengerészeti hajógyár a menüben, és minden szinten a számítástechnika egy újabb szabad slot flotta.

Természetesen érdekel, ami lehetővé teszi a közlekedési játék Onema. Speciális típusú technológia rakéták (elfogó bolygóközi rakéta), amely nem gondoskodik a saját veszedelem.

Browser Game Onema kapsz egy nagyon szórakoztató. Fogsz tapasztalni az izgalmas pillanatokat a forró csaták, büszke lesz, hogyan kell fejleszteni és boldogulni saját bolygónk, ragyog szem előtt, miközben megteremti a legmenőbb technológia és csak élvezni társasági érdekes emberekkel. Azt szeretném, ha a siker minden törekvések!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more