Könyvjelzők

One Piece 2 Pirate King

Alternatív nevek: Van Pies 2

One Piece Online 2 Pirate King Pirate Adventures

anime-irányító rajongó biztosan sokat tud a One Piece japán TV-sorozatairól. A kalóz saga hírneve a merész fiúnak, Luffynak, aki úgy döntött, hogy kihívja a kalózokat, már régóta túlmutat Japánon. Ezért a névadó sorozat után böngésző alapú számítógépes játékot bocsátottak ki, amely lehetővé teszi, hogy minden játékos részt vehessen Luffy és csapata útján.

A projekt első részét követően a fejlesztők, a sorozat rajongóinak örömére kiadták a következő verziót, ez volt a One Piece Online 2. Ez az opció sok ellentmondást okozhat az eredeti területtől való eltérésekkel kapcsolatban, de senki sem hívhatja ezt az újdonságot nem egyedülállónak. Ebben az esetben a játék készítői nem használták a kalózok ismerős történetét, amely már 15 éve folyik. Egy teljesen más megközelítést választottak. A játékhoz a mágikus fikció megfogalmazását választották, amely lehetővé tette az egész koncepció radikális megváltoztatását.

A kalóz világok különbsége

Az online játék létrehozásakor a fejlesztők figyelembe vették a rajongók kívánságait, ezért a hangfüggvényt ugyanazok a szereplők végezték, mint az előző részben. Ebben a verzióban a játék természetesen van néhány fikció, sőt az eredeti telek elhanyagolása is. De ezen a alapon a fejlesztők megengedték magukat, hogy szövetségeket hozzanak létre Luffy és Borsallino admirális, vagy a gazember Enel között.

Most akkor játszhatsz a One Piece 2-t jelentősen módosítva, mi történik, ami egy izgalmasabb történetet biztosít a játékos számára, persze, sok ilyen módosítás van a játékban. A játékosnak most lehetősége van arra, hogy a játék során zombikké alakítsa az embereket, és hogy Luffy, Zorro és Sanji a teljes kalózvilág fő ellensége legyen.

Az online játékok előnyei:

  • Plot nem a játék fő jellemzője. Az One Piece Online 2 olyan játékosokhoz fog fordulni, akiket a virtuális gazemberekkel való harc lehetősége vonz,
  • Easy játék. Még egy újonnan érkezett az anime irányba is gyorsan megértheti, mi történik a képernyőn. Minden szinten itt egy óriási térkép, amely szobákat, folyosókat stb. Tartalmaz. d. A játékosnak meg kell ragadnia az ellenség játékpontjait, ellenséges hadseregek közötti manőverezéssel,
  • Kiváló minőségű grafika cel-árnyékoló technológiával. Nem volt semmi, hogy a játék fejlesztői úgy döntöttek, mert a segítségével megteremti a benyomást a sorozat megfigyeléséről,
  • Képesség arra, hogy a játék során használja a tippet. Még az anime történet legszenteltebb rajongója is eltévedhet a játék részleteiben. Ezért ezekhez a célokhoz speciális játékot biztosítottak a játékban, ahol profilok, videók és életrajzok vásárolhatók a résztvevőkről.
A

iPlayer One Piece Online online játék elsősorban rajongóknak szól. Számos árnyalat és funkció létezik, amelyek csak azok számára ismertek, akik a japán TV-sorozat szentelt rajongója és a motívumok alapján a böngészőjáték első verziója.

Fact, hogy a sorozatot és az eredeti játékot itt egy kicsit elfelejtik, a játék rajongói egyáltalán nem zavarják őket, elkezdnek játszani az One Piece Online 2-et, és a hihetetlen kalandok új világát elfogják. A telek nem kerül előtérbe a fejlesztők megfogalmazásában, itt a legfőbb dolog a speciális effektek, élénk grafika, dinamikus telekfejlesztés.

A Van Pies 2 lejátszásához szükséges a regisztráció. Ezután a felhasználó újra és újra visszatérhet a játék kedvenc pillanataiba, és átmegy a legizgalmasabb szinteken, építheti stratégiáját, harcolhat, és kiválaszthatja az optimális anime karaktert.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more