Könyvjelzők

One Piece Online

Alternatív nevek: Van béke

One Piece Online játék a szokatlan kalózokról

A

Studiya JoyGames egy böngésző alapú multiplayer termék fejlesztője, amely a mai napok legnépszerűbb területein alapul: kalózok, anime, fantázia, kaland. Melyik gyerek nem fog harapni egy ilyen ízletes csalit? A One Piece Online játék már sok játékosot vonzott, és továbbra is népszerűvé válik.

V, annak alapja a manga története, amelyben az események a szalmakalap kalózai körül forognak. A csapat vezetője - Luffy, aki a kalózok királyává válik. Ehhez meg kell találnia az ókori kincseket, amelyek valaha a legdrágább rabló, Golda Rogerhez tartoztak. Luffy-nak szokatlan tulajdonsága van, hogy nyújtson, de ez nem veleszületett ajándék, hanem gyermekkorban szerzett, amikor véletlenül lenyelte az ördögi gyümölcsöt, a Gumi-gumi.

Nem béke, de Van Pease mese!

Minden olyan fantázia fantasy világban történik, amely szokatlan lények mellett az emberek mellett lakik: óriások, sellők, tengeri lények, egyedi képességekkel rendelkező puhatestűek. Ha néhány mechanizmus meglehetősen felismerhető, akkor nem fogja azonnal kitalálni mások célját.

Tut élő csiga megnyomja, hogy úgy néz ki, mint a szokásos csigák, de ha csatlakoznak az elektromos hálózathoz, képesek lesznek faxolni, kamerát, telefont és más hasonló eszközöket. És ha megnézzük a Skype-szigetet, láthatunk egy másik természet csodát - állatokat, akiknek kagylói képesek emlékezni és megmenteni a különböző hangokat, képet, szélet, ugrást. Ilyen tehetségek esetében ezeket az állatokat a mechanizmusok kiegészítéseként használják, amikor azokat be kell vonni.

Egy hasonló fantasztikus helyen megjelent, kívánatos lenne, ha egy újabb útra indulnánk, miután megkezdte a One Piece Online játékot. És mivel a termék böngésző alapú, találkozik más kalóz játékosokkal.

Piracy szellem, ne csalódj!

Ha itt tartózkodik, a tengeri romantika járványa van, és egy szórakoztató és szórakoztató játék részeként One Piece Online regisztrációra van szüksége. Minden irányba a klasszikus lehetőségeket várjuk:

  • Turn alapú csaták
  • Osztályrendszer
  • Union játékosokkal
  • Helymeghatározás
  • Priklyucheniya
  • Érdekes küldetések

Szükséges a hős létrehozása és szivattyúzása, a játékterület társadalmi életében való részvétel, fokozatosan az új lehetőségek elérése és új karakterek vonzása a csoporthoz. A 15. szint után feltöltheti a csapatot, és egy kis saját céhre hasonlít.

Figyeljen a harci taktikára. Ahogy az ellenség egyre erőteljesebbé és erőteljesebbé válik, a képességeit is meg kell pumpálni. Együttesen nagy magasságokat érhet el különböző küldetésekben, és képes lesz ellenállni minden ellenfélnek.

A karakterosztályok közül csak három van, de melyik!

  • Mechnik - minden egyszerű. A kardját integeti, és ezért a sorsa közelharc.
  • Sniper - veszi az ellenséges lángszóró látványát a határodhoz közeledve. Veszélyes és hűvös.
  • Az ördög gyümölcseit megfosztották. Mit mondjak ... Ez a hős nagyon rugalmas. Képességei hasznosak lesznek a csatatéren.

Ha az iPlayer One Piece Online-ra néz, egészen színes képet kap. Nézd meg magad: élénk színek; vicces karakterek; néha könnyű és néha csillogó humor; speciális effektek felvonulása; sok lehetőség az önmegvalósításra. Figyelembe vesszük az anime stílust és a mangából vett kalózötletet is.

Itt az ideje, hogy kalandokba menjenek, meghódítsuk a feneketlen óceánokat, felfedezzük a szigeteket, küzdenek a rivális kalózokkal és bizarr szörnyekkel. Mindez egy cél érdekében - a kincses kincs megtalálása és a kalózok királyának hirdetése.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more