Könyvjelzők

One World

Alternatív nevek: One World, One World

Oneworld Online - egy ingyenes böngésző alapú játék lenyűgöző grafika és animáció. Itt találja magát egy titokzatos és rejtélyes világ, amelyben található egy csomó érdekes ...

OneWorld Online játék elérhető a minden böngészőben, és nem igényel telepítést a játék kliens!

Indítsa el a játékban, meg kell oneworld: a regisztráció az oldalon (http://oneworld. QIP. ru /), akkor aktiválni kell a szolgáltatást QIP, ehhez kattintson a főoldalon a "Regisztráció" gombra és a következő oldalon adja meg a nevét és a bejelentkezés. Továbbá, az új ablakban adja meg a jelszót, másodlagos e-mail, a neme, születési dátum, írja be a képen látható kódot, és elfogadja a feltételeket a játék. Mindezek után, kattintson a "Finish". Továbbá, amikor belépsz a játék, meg kell, hogy válasszon egy oldalsó (világosabb vagy sötétebb), nem a karakter, a név és avatar. Ezt követően egy új oldalt adja meg login (e-mail), a jelszót megadott kódot, és fogadja el a megállapodást szabályokat. Kattintson a "Register", és ebben a játékban Register OneWorld vége van a játékban!

OneWorld online játék, mint már említettük, egy világos és sötét oldala. A jó oldalát csatlakozott a törpék és tündék az emberek, és a Sötét - csontvázak, sötét varázslók, licsi és hasonlók ...

Lejátszás OneWorld, akkor öt egységet (karakter), amely jön létre csapatot. Minden egység saját képességeit, hogy meg kell vizsgálni, hogy mit kell használni őket a játékban. Abban az esetben, a vereség a csatában, az egységek nem hal meg, akkor újjászületik ismét. Ezen keresztül, akkor soha nem fogja elveszíteni seregét. A játék során a karakterek a tapasztalatszerzés, valamint új készségek, hogy erősebb lesz.

OneWorld online játék több szinten az alapvető készségeket, melyek a mester az egységek

Level F - ez a legalacsonyabb szint, amely magában foglalja: kézműves, mágia, berendezések, a tudomány, a vezetési és irányítási,

Level E - ezen a szinten tanult fegyver ismeretek: botokat, tőrök, fejszék, buzogányok - harcos és mágus - válasszuk ki az elemet használni a jövőben,

D szint - ez egy részletesebb szinten. Például, egy bizonyos kategóriában a mágia, a karakter felkérést kap, hogy a választás elemei között vagy bizonyos részében a mágia ...

Egyéb szintek (C, B, A) vannak, amely analóg a fenti. Egyetlen különbség köztük az, hogy növelje az erejét a kár és a helyesírás-öntés a karakter vagy egységek.

A hős nem harcolnak, és harci lehetőségek. A többek között Battle - Attack Fizikai és mágia, a fizikai védelem és a mágia, Health Initiative, egészségügyi és mana regeneráció a harcban. És nem harcolsz - Egészség és Mana Regeneration, emelje fel az átkot, és a tapasztalatszerzés.

A játékot online is oneworld verte a szörnyek a források, amelyek szükségesek a termelés, az épületek építése és a szivattyúzás ismeretek (sok erőforrást, így nem fogok említeni).

A játéknak van egy bolt, ahol meg lehet vásárolni és eladni néhány dolgot.

Önnek is lehetősége van arra, hogy építsenek olyan épületek raktár, építése feldolgozása Tavern, Altar, kovács, kalligráfia, ékszerek és az enyém. Minden épület ellátja a funkcióját, így játszani a játékot online OneWorld nem fognak unatkozni.

Ez a játék egy csomó más helyen, küldetések és a Dungeons, és az első feladata az lesz, hogy marad egy barlangban lakott szörnyű szörnyek és gonosz. Nincs tapasztalat, akkor segít vezető, aki segít ebben a feladatban. Miután a feladatot kap jutalmat formájában a tapasztalat, és valami arany tárgyak.

Oneworld szövetségi játszhat, ilyen harci területeken

PVE (Player versus a külvilág) - térkép, Dungeons, esetek, ez mind elérhető a karaktered. Akkor szembe kell néznie számos különböző csoportok szörnyek, keressen kincs, gyűjtése ládák, jó, hogy nem a különböző építési és teret hódító,

PVP (játékos vs játékos) - az egész kártya különböző kockázati szintek. Van egy rendszer PVP pontokat, ostromok és a klán harc, a hódítás és rablás az ellenfél a városok, valamint a jelen merev végzetes.

A játékban van Kraft. Ezzel a funkcióval meg lehet építeni egy bázist, bérlet kovácsok, alkimisták, és más mesterek kalligráfia, akkor képes lesz arra, hogy javítsák az üzletekben a jobb teljesítmény, és így tovább ...

Ebben a játékban, minden játékos saját telek, amely lehet javítani a jövőben, és ideges.

Egy világ két valuta - érmék és kristályok.

Érmék: arany, ezüst és bronz, akkor lehet keresni a játékban, és a kristályok is vásárolt a bank, mivel ez a legértékesebb valuta a játékban.

Ebben a játékban van még sok más érdekes dolgot: a rítusok, kincsek, ajándékok, stb stb Mi lenne az összes látni, és próbálja ki, menjen a folyamat OneWorld profilját!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more