Könyvjelzők

Online tenisz menedzser

Alternatív nevek: Online tenisz menedzser

Játék Online Tenisz Manager - egy ingyenes online játék, vezetője a tenisz. A tenisz Manager Online válhat Sorvadt tenisz osztályban. Indítsa harcol a címet a bajnok tenisz. Meg fog versenyezni a játékosok szerte a világon. Szóval van sok versenytárs, mert mindenki azt akarja, hogy első számú bajnok tenisz. Itt ingyenesen.

Az Online tenisz menedzser regisztráció befejezése szükséges elemeket. A regisztrációhoz a következőket kell tennie:

1. Keresd a böngészős játék honlapján Online tenisz menedzser.

2.. Közel a főoldalon látható formában, hogy töltse ki a regisztrációhoz.

3. Adja meg e-mail címét. Ellenőrizze, hogy a rögzített helyesen.

4.. Készítse el saját jelszót kombinációja karakterek (de nem az, hogy ki vannak tiltva).

5. Válassza ki az állampolgárság (az ország).

6. Kattintson a zöld gombot, a felirat " Registrierung abschlieben » .

Is regisztráljon a szociális háló Facebook. Ehhez szüksége lesz, hogy csökkentse az előírt formában, kattintson a kék gombot, hogy azt mondja, " Facebook. Regisztrálj a Facebookon ».

Online tenisz menedzser játék játszott át egy internetes böngésző, így aggódni a számítási teljesítmény nem kell.

Játék Online tenisz menedzser lesz ellenőrző minden szempontból a tenisz karrierjét. Neked kell dönteni, hogy nehéz a tenisz játék, hogy milyen eszközök használata, és milyen taktikát jobban érzi magát a játék a tenisz.

Az Online Tenisz Manager fog játszani, javítva készségek a tenisz, ha a vonat a mérkőzések előtt. Töltsön több időt a driving range.

Ha elégedett a képzési program, akkor azonnal lépni, és állítsa be a taktika, amely szerint a vágy fogják használni a játékban.

Haladnak előre a ranglétrán, miután néhány megerőltető edzés, akkor debütál egyes versenyeken. Ezek a versenyek tartanak minden harmadik nap. Regisztráció a verseny 6 napján az esemény előtt, úgyhogy győződjön meg róla, amelyben versenyek akarsz játszani.

Ha azt szeretné, hogy a képzés, hogy hatékonyabb, akkor használja a pénzt, amit kapott a bérleti szakmai oktatók. Ez neked a tapasztalat egyszerűbbé és hatékonyabbá javítására különböző részein a játék. Ha lesz képes, felszerelés korszerűsítése.

Ha mindent jól csinálsz, és látni fogja magát nagyon egyszerűen áll a tetején a ranglistán az internetes játék Online tenisz menedzser.

Sikerhez Online tenisz menedzser, legyen óvatos, hallgatni a tanácsokat és tippeket. Ismerje a sport méltó csak ezek a játékosok, így nem nyomja meg a szennyeződés arcát, és megmutatni, hogy képesek.

Online Tenisz Manager - egy játék igazi rajongók tenisz

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more