Könyvjelzők

Operation 7

Alternatív nevek: Operation 7

Az összes rajongói a játék a stílus a "Counter-Strike» koreai játék fejlesztők által létrehozott jogutód Operation 7 online. Formation szabad-2-play (ingyenes) online játék Operation 7 egy multiplayer shooter (vagy a "lövöldözős") az első, aki a klasszikus felosztás két csapat. Orosz változata a játék már képviselteti magát az interneten, és teljes mértékben alkalmas.

Rendszerkövetelmények a játék, a lista, amely a fejlesztők és a tudás segít minden gond nélkül játszik online játék Operation 7 a következő:

• Operációs rendszer: Windows XP, 7, Vista

• Pentium IV processzor 1. 8 MHz

• RAM -1 GB

• GeForce4 MX440 grafikus kártya vagy ATI Radeon 9200

• 2 GB szabad hely a merevlemezen

Vegyél részt a játékban Operation 7 nem nagy ügy. A fiók létrehozásakor a hivatalos honlapján, ehhez meg kell adnia a szabványos adatbázisba

• egyedi bejelentkezési nevet (felhasználónév)

• érvényes e-mail cím

• generálni, és erősítse meg a jelszót

Akkor ismerje meg és fogadja el a felhasználói megállapodást és teszteltük: számít a piros cél a képet, és szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Ez valójában, és be kell fejezni, hogy Operation 7 online regisztráció.

Ha aktiválni egy linket a fiókjába, és ellenőrizze, hogy a regisztrációs Operation 7 valóban sikeres, akkor le kell tölteni és telepíteni a számítógépre a játék kliens - olyan program, amely optimalizálja az internetkapcsolatot, és foglalkozik a különböző hibákat. Letöltheti azt a játék honlapján a letöltés fülre. A használat megkönnyítése érdekében a program letölthető három módja van:

• közvetlenül a honlapon

• torrent

• vagy a program használata Game Manager-en

Most már be a játékot, és vegyen részt a létrehozását a karaktert.

Természetesen, a műfaj a játék nem jelent bonyolult beállításokat és a különböző választási megjelenés, osztály és egyéb elemek a személyes azonosító. Egyszerűen válassza ki a képet, és a link egy része a test - az arc, a törzs és a lábak. Mellett kezdj el játszani Operation 7 ki kell választania a csatorna - egy olyan portál, amely úgy, hogy a megfelelő helyre. Így például, a kezdők, kívánatos, hogy válassza ki az első csatorna, amely csatlakozik ugyanazt a "zöldfülű", mint magukat. Csak négy csatornán: az egyik a tapasztalt harcosok, a harmadik a klánok, a negyedik - az univerzális (mindenkinek).

Így a karaktert teremtett, ahol a megjelölt. Most meg kell, hogy vegye fel az Arsenal és a lőszert. A fegyverek megy a boltba - ott a sokféle. Speciális fegyvereket a támadás, a mesterlövészek, szélű fegyverek (mit szeretne), puska, sörétes és pisztolyok, nehéztüzérség formájában gépfegyverek és rakéta-meghajtású gránátokat és így tovább. A megkülönböztető jegye a fegyverek használatát - a képesség, hogy részlegesen cserélni, vagy össze egyes részek a fegyverek.

Nos, úgy tűnik, már most indul Operation 7 játszani, de ez még nem minden. Most el kell menni a táborba a képzés. Ott népszerű magyarázza, és megmutatja, hogy mi az, amit a harcrendszer, valamint, hogy egy pár tipp érintő további részvétele a játékban. És csak az után, hogy mehet a játék Operation 7 online.

Az első, nem rohan szomszédos klánok jobban visszajátszani több szinten, hogy úgy mondjam, hogy a kéz. Akkor csatlakozhat az erősebb játékos, de itt is kérni - harcok a klánok különösen erős. A 12. szinten, ha lesz elég pénz, akkor saját klánt.

Operation 7 online játék nem túl bonyolult mechanika: bérlet szint - kapsz bónuszokat és utánpótlás fegyverek sikeres lövés - egy malacka bank pénzt és tapasztalatot. By the way, volt szerencsés, a tűz, a csata előtt lehetőség van "Choose Your Weapon" (maguknak és az ellenfél), így tudni fogja, hogy pontosan mi megy.

Operation 7 online játék, amelyben van egy olyan rendszer soraiban - három munkatársak emelkedik a rangot minden, nagyon sokat kell futni. Hát igen, ez, és a first-person shooter futni és lőni. Így a kar, és megy a katonai megrendelések!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more