Könyvjelzők

Mágikus rend

Alternatív nevek: Mágikus rend

Mágikus rend a

akció legjobb hagyományaiban A hatalmas csaták, a fantasztikus speciális effektek és a dinamikus akciók rajongói számára a 2010-ben megjelent Magic of Magic játék már ismerős. Ez egy klasszikus termék multiplayer játékkal a műfajban és a közelharci és a távolsági, különböző típusú fegyverek és mágia használatában.

A

fejlesztők a legkedvezőbb tulajdonságokat adták neki, így világos és izgalmas, anélkül, hogy a játékosok ellenőrzésének elvét megnehezítenék. Azok, akik tapasztalattal rendelkeznek az ilyen szórakoztatásban, könnyen kényelmessé válhatnak itt is, mivel ahhoz, hogy a Mágikus Rendben játsszanak, manipulálni kell:

  • Négy gomb: WASD a hős
  • mozgatásához
  • Mouse block és strike
  • Egérkerék a mágikus és fizikai támadások megváltoztatására

Elterülete és megismerkedik a lakosokkal

A mágikus rend megrendelését követően Astarma csodálatos, titokzatos földjein találja magát. Hosszú időn belül nem volt különbség az uralkodó hatalmas klánok között: az Alapító Ház és a Migurath Háza. Mindenki az abszolút hatalomhoz fűződő osztatlan jogát támasztja alá, és a hagyományos öltözékük is felismerhető: az Alapítvány képviselői kék ruhában öltözöttek, Migurata pedig piros.

Az Astarma

lakosa három osztályt alapított:

  • Paladins
  • Tamery
  • nyilak

Paladin a legbátrabb és ügyesebb harcosok, akik egyedül találkoznak az ellenséggel és harcolnak a közelharcban, és a szintézis elemei segítenek nekik.

A

Tamers a közepes távolságokat részesíti előnyben a tüzet. Képesek előre feloldani az ellenséges manővereket, cselekszenek a szövetségesek mozgásainak fényében, és egyedi eseményeket alkalmazhatnak az események közepén.

A lövők csak a legpontosabbak és leghíresebb harcosok. Az ellenségeik fegyvereitől elhalványulnak, ezért a fontos tulajdonságok között a sérülékenység. A varázslat segítségével segítséget kérnek a levegőnek.

A szövetségeket hasonló gondolkodású más játékosokkal egyesítve, megszerzi a készségeiket, és növeli a győzelem esélyeit.

Hadunk hírnevet és tapasztalatot a csatákban

A trükkökből és a gyors döntések meghozatalának képességéről, a fegyverek birtoklásáról és a képességeiről, hogy gyorsan helyettesítse azokat másokkal, az események menetétől függ. Elpusztíthatja a szörnyeket és a szörnyeket. Míg egyes hősök a homlokukban támadják meg őket, mások a hátsó körben elkerüli őket. Minden olyan varázslatos, hogy minden pillanat szemléletéből esztétikai élményt ad.

Mielőtt hatalmas csatákat bocsátott volna ki, és te közepette vagy. Ragadja meg és pusztítsa el az ellenséget, hogy megtapasztalhassa. Metódikusan támadja meg a választott ellenséget, hogy teljes lerombolásra kerüljön, függetlenül attól, hogy milyen fegyver van - a varázslatok vagy a kard hatalma.

V iPlayer Mágikus rendje, kiválaszthatja a harci módot: PvE vagy PvP. Harcolj a szörnyek tömegével, bölcsen cselekedj, mert minden találkozás egy plusz a tapasztalataidhoz, tudásodhoz, képességeidhez és készségeidhez. És a halott szörny nagyon értékes, hasznos tárgyakkal szolgál, amelyek személyes felhasználásra vagy helyi kereskedőnek történő eladásra kerülhetnek.

A készségek felkeresése az Arénába megy, hogy mérje az erősségeket és a fegyvereket más játékosokkal. Csak a királyság bátor és erős hősei gyűlnek össze, hogy felkészüljenek és bemutassák képességeiket. Az első szintre juthat az arénába, ha elég magabiztos magadban. Ilyen harcokban használhatod a mágiát, bármilyen fegyvert és még harcolhatsz az ököllel.

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy pénzt, hírnevet és hírnevet szerezzen. Bár ez utóbbi nem olyan fontos, de szépen izgat büszkeséget. Igaz, csak akkor fognak megjelenni bennetek, mert még győzelem is van.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more