Könyvjelzők

Ostriv

Alternatív nevek:
A

Ostriv az egyik legjobb jelenleg kidolgozás alatt álló gazdasági stratégia. Ennek a játékfajtának a grafikája kiváló. A kép elég valósághűnek tűnik. A zene nagyon jól megválasztott. Feltűnően megteremti az akkori ukrán falu hangulatát. A világ minőségi hangzású, a madarak csicsergése és a háziállatok hangja nagyon hihetően szól.

A játék megkezdése előtt válassz egy helyet, ahol létrehozhatsz egy kis ideiglenes tábort erőforrások és víz közelében. Ezt követően ezen a helyen nő ki az első település, amelyet a játék elején kell vezetned.

Ostriv érdekes lesz játszani, sok izgalmas tevékenység vár rád a játékban:

  • Lakások építése és fejlesztése
  • Biztosítani kell, hogy a lakosság elégedett legyen az életkörülményekkel
  • Felépített termelőépületek
  • Feltételeket teremteni a felnövekvő generációk számára a jó oktatáshoz
  • kereskedelmet folytat
  • Bányászati erőforrások
  • Készítsen készleteket időben a téli szezonra

Végezzen sok más házimunkát a 17. század kellemes légkörében.

Lassan fut a játék és egyáltalán nem akarom gyorsítani. Minden ezen a békés helyen eltöltött perc élvezhető.

Ha kívánja, bármelyik leghétköznapibb család életét követheti. Nézze meg, hogyan alakul a sorsuk. Ahogy a gyerekek és az unokák felnőnek.

Egy idő után egy kis falu helyett egy egész kis területet fogsz irányítani, számtalan településsel, amelyeknek az ívásában segíteni fogsz.

Hajók építése az áruszállítás megkönnyítésére a közeli folyókon. Ezenkívül a tározók a halászat révén segítik majd a települések élelmiszerellátását.

Növény termeszthető a szántóföldön és használható állateledelként. Vagy szerezzen lisztet úgy, hogy malomban megőrli a gabonát, és például kenyeret süt.

Az évszakváltást megvalósították a játékban.

A téli időszakra előre kell készülni. A lakosság és az állatállomány számára szükséges mennyiségű tartalék elkészítése. Ez lehetővé teszi, hogy kitartson tavaszig, és az új évben megkapja a következő betakarítást. A házak fűtéséhez tűzifát kell készíteni. A téli ruhák szabásához pedig bőrre és szőrmére lesz szüksége. Ha nem tesznek meg előkészületeket, a következmények nagyon súlyosak lesznek. A hideg és éhes tél jelentős károkat okozhat az Ön által irányított lakosságban. A téli szállítás leáll a folyók befagyása miatt. A horgászat ilyen körülmények között szintén lehetetlen.

A játékban szereplő utakat maguk a falusiak tapossák le. Azokon az útvonalakon, amelyeken az emberek leggyakrabban járnak, utak jelennek meg, majd utak.

Padot, kutat és egyéb létesítményt a lakosság aktívan használ vízkészletek pótlására, vagy csak egy perc pihenésre. Mindent a rendeltetésének megfelelően használnak, és nagyon valósághűnek tűnik.

Szabad napokon a falusiak templomba járnak, vagy ha nem ünnep van, akkor a ház körül dolgoznak. A vetés idejében vagy ősszel aratáskor mindenki kimegy a földre és együtt dolgozik.

A játék nagyon izgalmas és vonzó, szokatlanul békés légkörrel.

Jelenleg csak egy alfa verzió érhető el, de nincsenek kritikus hibák. Már most játszhatsz.

Rendszeres frissítések és fejlesztések.

Ostriv ingyenes letöltés PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos webhelyen.

Az ár nem magas, és ha most vásárol, egy kis csapatot támogat a projekt fejlesztésében a számukra nagyon nehéz időszakban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more