Könyvjelzők

Elmélkedés az univerzum

Alternatív nevek: Elmélkedés az univerzum

Reflection Universe Online - shareware multiplayer játék a műfaj sci-fi egyedülálló gazdasági rendszer. Online játék Reflection univerzum hozza a játékos számítógép speciális rendszer követelményeinek.

Vegyél részt a játékban univerzum Reflection egyszerű, és nem kell sok időt. Regisztráció Reflection világegyetem arra kéri, hogy adja meg a bejelentkezési - a név, amellyel belép a játék, jelszó, becenév - a név, amellyel tudni fogod a játékban, e-mail fiókkal. Reflection is regisztráljon online univerzum kéri, hogy írjuk meg az Ön videokártya. A végén lesz, hogy elfogadja a feltételeket az üzletszabályzat és fogadja el a játékszabályokat. Ezt követően indítsa el a játékot, akkor le kell tölteni a kliens - egy speciális program telepítve van a számítógépre, és optimalizálja az internet forgalom, ugyanakkor csökkenti annak valószínűségét, hibák a kijelzőn a grafikus objektumok.

Reflection Universe Online játék lehetővé teszi a felhasználók számára, miközben ők játszanak a tükörképe a világegyetem, hogy a pénzt a csaták vagy tárgyak eladásával elő, majd lefordítani ezeket a valódi pénzt. Az élelmiszer-, fegyverek és egyéb elemeket annak érdekében, hogy a későbbi továbbértékesítés, akkor meg kell nézni a játékot, helyi források.

Elején a játék, akkor kap egy shotgun lőszerrel és a minimális készlet. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy teszteljék erejüket a forgatás, és egyúttal élvezze a 3D-s lövöldözős elemek (játékok "shooter"), amely tartalmazza a játék Reflection on-line univerzumban. Ezzel a fegyverrel lehet vadászni élővilág bolygón.

Az a karakter a játék nagy lehetőség a kereskedelem

- Shop, ahol lehet kapni mindent, amire szüksége van - a fegyver az élelmiszer

- Vásárlás, ahol el lehet adni valamit, hogy sürgősen sürgősen kapni erőforrások

- Aukció, akkor ki az egyedi termék.

A karaktered lehet választani a saját útját a fejlődés és a pénzt a bármely területen

- Exploitation,

- Gathering

- Gyártása fegyverek

- Mezőgazdaság,

- Service az Önvédelmi Erők,

- Politikai tevékenység

- Készítse el saját teljes jogú szerencsejáték-üzlet

- Kialakítása és fejlesztése a klán.

Bár a gazdasági modell a játék, olyan közel a valósághoz, bár, ha játszani a játékot online univerzum elmélkedés, majd merüljön el a világon a Föld hetedik évezredben. A játék tökéletesen tönköly árnyalatok ebben a világban, annak értékeit, a rendszer a társadalmi kapcsolatok és kulturális funkciókat az élet.

Lejátszásához tükrözi a világegyetem, akkor képesnek kell lennie arra, hogy használja a csatában a természetes fedél - akkor nem fogja tudni, hogy kikerülje a repülő golyókat. A felvételek a cél az lesz, nem kell, hogy kattintson rá az egérrel, mert a rendszer működik látvány. Ezen kívül, a játékfejlesztők vezettek be egy érdekes harci rendszer paraméter - ha véletlenül lő, akkor is okozhat kárt a szövetségesei. A játék tartalmaz egy széles választéka fegyverek, képességek, amelyek a karakter nőni fog szintet.

Ha játszani a játékot online tükrözi a világegyetem, akkor válasszon egy nyolc harci szakmák, amelyek minden üzleti problémák, és a pénzt a csatatéren.

A másik előnye, hogy a játék, hogy a karakter, ha szükséges, meg tudja változtatni a szakma, anélkül, hogy elveszítené a készségek és tapasztalatok.

Ez a játék elmerül meg a világban szinte jövőben, miután a nagy katasztrófa, és akkor képes lesz arra, hogy pénzt keresni, hogy él a Földön a jelenben.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more