Könyvjelzők

Külső vadonok

Alternatív nevek: Egyéb vadak

Outer Wilds játék – minél kevesebbet tudsz, annál több meglepetés!

Az

Outer Wilds a játékipar haydn jamjeként ismert. 2019 első felében adták ki, miután számos késleltetett megjelenési dátumot. Ezért globálisan észrevétlen maradt. De fokozatosan az Outer Wilds hatalmas rajongói közönséget szerzett a szájhagyománynak köszönhetően. Mit mondtak a játékról? Menj vásárolni, és előtte ne tudj semmit. Azok, akiket ez a prihyv felkeltett, elmentek és vásároltak. Így a játék fokozatosan egyre népszerűbb lett. És ma a játék szinte minden országban ismert, és számos népszerű platformon elérhető. Így az Outer Wildokat bármilyen, számodra megfelelő módon megvásárolhatod. Minél kevesebb kérdést teszel fel, annál több felfedezés és "Wow Moments" lesz a játékban. Aki nem elég, az megismerkedhet a fő történettel és a játék mechanikájával.

Jellemzők és történet

Mi a játék általában? Első pillantásra ez egy egyszerű arcade játék. Valójában ez egy hatalmas arcade tér, rengeteg lehetőséggel. Ebben a térben van egy kis rendszer, amelyet a főszereplőnek állítólag szörföznie és felfedeznie kell. Egy egyszerű hajó és kíváncsisága áll rendelkezésére. Ne felejtsd el, a lényeg az, hogy ne törj meg. De úgymond ez az alap. Amivel folyamatosan találkozni fogsz, és végül tökéletesen elsajátítod.

A cselekmény szerint ez egy űrodüsszea, és nagyon egyszerűen elmagyarázzák. Van egy Komelek bolygó, ahol a főszereplő faluja található. Azon a napon jelenünk meg, amikor a főszereplőnek az űrbe kell mennie, hogy felfedezze a környéket. Nincs dráma, minden egyszerű és világos. A szokásos űrprogram a környező terület tanulmányozására, és te vagy annak fő űrhajósa. Ezért beugrunk a hajóba és elrepülünk.

Itt kezdődik a kalandod. Teljes cselekvési szabadságod van. Repülj ahova akarsz, csinálj, amit akarsz. És ne feledje, minden bolygónak megvannak a maga titkai és felfedezései. Például:

  • Homokóra bolygó – ahol a homok az egyik bolygóról a másikra áramlik
  • Abyss of the Giant – vizes bolygó több ezer örvénylővel
  • Üres gömb – közepén egy fekete lyuk található, amely lassan felfalja a bolygót
  • vagy egyenesen a Kökényhez – az égitesthez, akitől mindenki fél

Azonban, bármit is csinál a hős, az indulástól számított 22 percen belül minden véget ér, és natív rendszerünket elpusztítja a nap... Ezt követően a hős ismét élve és sértetlenül találja magát a falujában, és ismét elküldik az űr felfedezésére. "Nem értette! – Mondod, és igazad lesz. Igen, a hősöd egy időhurokba került, amelyből ki kell lépned. Ez a játék fő célja.

Maga a cselekmény, ha csak azt követi és az útmutatókat használja, mindössze tizenöt percet vesz igénybe. Ha az ismeretlen szerelmese vagy, és a legtöbbet szeretnéd kihozni a játékból, akkor a fejlesztők körülbelül 20 órányi folyamatos játékbeállítást garantálnak. És pontosan ezért szereti mindenki az Outer Wilds-ot!

Az Outer Wilds ingyenes letöltése nem fog működni. Bármely játékplatformon letölthető kis díj ellenében. És ebben az esetben a játék megéri a pénzt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more