Könyvjelzők

Overkings

Alternatív nevek: OverKings

Online játék Overkings - meglehetősen, fiatal, böngésző alapú multiplayer RPG. Ha fáradt a játékok "tömörített" a szabályok és konvenciók üdvözöljük a fantasztikus középkori világ Overkings Online - egy olyan világban, ahol a hős kap teljes cselekvési szabadságot, és neki, hogy "semmi sem fog."

A Start, természetesen, ami egy személyes fiókot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az online regisztráció Overkings azonnal kéri, hogy válassza ki a karakterosztály. Összesen nyolc osztály - Amazonaka, boszorkány, varázsló, barbár, Dryad, Enchantress, a Guardian és az Assassin. Szintén azonnal adjon egy nevet a karaktert. Ezen kívül, adja meg a bejelentkezési (e-mail cím) és a jelszót, és fogadja el a szabályokat, és a felhasználói megállapodást. Ezen a regisztrációs Overkings befejeződött.

Győződjön meg arról, hogy a regisztráció sikeres volt Overkings játékot, és megy a koronát a Mindenható! A karakter szinte létre, és most kiválaszthatja neki, szakma, hogy megfeleljen az előírásoknak. Hősök meglehetősen önkényesen felosztva pozitív és negatív karakter, mert ahogy korábban is mondtam, mindenki játszhat Overkings által szabályokat. E "demokrácia" azt jelenti, hogy nem kér engedélyt, így a támadást az ellenség, és még inkább, hogy rabolni. Kiegyenlítés egy karaktert függ a vágyak - akar harcolni, menjen olyan helyekre, ahol a csaták, akarom, hogy gazdag, részt vesz a kereskedelem és a gazdaság és a kalandot akarok, csatlakozzon klánok és utazók útnak mentén felderítetlen pályák még ezt a titokzatos világot.

Overkings online játék, amelyben a játékosok versenyezni a környezetet (a különböző szörnyek és főnökök) és az ellenfél játékos (természetes csata). Szintén küldetések ilyen játék mód, akkor is részt vesz a capture zárak és kap harci tapasztalata harcolni források és a források gazdagítsák magukat rovására a vesztesek. Ha azt szeretné, hogy menjen inkább békésen - épít várak, részt vesz a bányászati ​​források, fejlesszék képességeiket harcos taktikát, és élvezze a szépség körül. Ha kapsz elég gazdag, akkor megengedheti magának bármilyen leletek és páncélok, mi itt a bőség, és amely nagymértékben segít játszani Overkings megy a legkisebb kárt.

Overkings online játék a következő öt régió (raktárban):

- Bervil, csendes falu körül erdő, a folyó völgyében Gvirdol;

- Conchobar, Pearl City az ő királyságát,

- Anomikon, város romjai, ahol a káosz, a betegség és az őrület,

- Veron, miután Helló királyság, és most - egy hely a vadászat vérfarkasok,

- Norliht - királyság lady hó - Queen Hel.

Minden régió egy története a dicsőség és bánatot, minden élőlény más vérfarkasok, zombik, az emberek óriások. Mindezek a legendák és hihetetlenül addiktív játék Overkings online minden új küldetés válik még izgalmasabbá.

Többek között talál nagy természeti tájakra minőségű grafikai teljesítményt, valamint a kommunikációt az emberek közel van az azonos érdekek. Miután a játékot az online Overkings nem feltétlenül ugyanaz, mindig ott van a lehetőség, hogy csatlakozzon a klán és híveit, hogy vonuljanak velük, hogy a fő cél - a koronát, a Mindenható.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more