Könyvjelzők

Evil Fellowship of Evil

Alternatív nevek: Evil Fellowship of Evil

Game Overlord A Gonosz Fellowshipja: gonosz visszatér.

20. 10. 2015-ben elhagyta az Overlord Fellowship of Evil játékot a szerepjátékos blokkoló műfajában, az előző részek kiterjesztésével. A Codemasters fejlesztői azt mondta, hogy ez a fajta kísérlet a játék technológia klasszikus eredetéhez való visszatéréshez.

Gamers látja a helyzetet felülről, és nem nyitja meg a szélesebb körű cselekvési terület felülvizsgálatát. Egy kampányt helyezhet el, vagy négy barátjával együttműködhet egy közösség elhaladásához. Alapvető játékszer fejlesztése a legnépszerűbb platformokra:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie, aki Overlord Fellowship of Evil-nak sikerült letölteni és kipróbálni, különböző véleményeket fogalmazott meg, és nem minden elégedett volt. Figyelembe véve az állítás figyelmét, a szerzők azt ígérik, hogy később frissített verziót fognak kiadni, amely helytelenül lesz korrigálva.

Az Ön szerepe egyértelmű valódi gonosz!

Ha szokott választani a páncélok és a lovagok és az ellenfeleik ragyogásában, Knights is, de nem olyan sugárzó, a szórakoztató fejlesztői mindent eldöntöttek, és csak a gonosz erők irányítására bízott. És ez nem keveredik össze, ez egy pillantás a mohó szemű szemérmére. Hogy ezeket a szépségeket és meg kell kezelni, ha letölti az Overlord Fellowship of Evil-t.

Az előző részben a gremlins (a minions) elvesztették Mester Sötét Nagyúrát, és újraélesztik, hogy hiányoznak a készségek. Már régóta szenvedtek megfélemlítést, figyelte a parasztok, a zöldséges rétek és az illatos virágok pillangóinak csapkodó arcát. Amíg az istenkáromlás nem tudja elviselni a sötét lelket, és a törzs gremlinek a barlangba mentek, ő talált egy könyvet az ősi varázslatokról, amelyeket a sötétség négy szolgájának hívtak.

Risen démonok kellemetlen munka, hogy elpusztítsák az embert, hogy a káosz világát hozza létre, hogy az ember lelkébe rettegjen a terror. Csak az összes előkészítés után megpróbálhatja újra felkelteni a Sötét Nagyúrot, de most kérjük szívesen négy szörnyet:

 • Vsesilnaya necromancer egyszer rosszul tartotta a rituálékot, és darabokra fújt, de most már az üzleti életben van;
 • Ustrashayuschy hatalmas harcos az ő idejében nem sikerült megtámadnia a kő trollokat, és meghalt, de most visszatért;
 • Zlobny törpe megölte a gonosz testvériség tagja,
 • Temny elf megdöbbentette a törékeny ellenségét.
Minden egyes karakterhez rendelt saját szerepét az Overlord Fellowship of Evil új történetében a PC-n. Egy frontális támadásban támadnak, távolról működnek, mágiát használnak és gyengítik az ellenséget. Ahhoz, hogy erősebbé váljanak, fejleszteniük kell készségeiket egy elégséges csatában. Hamarosan lehetőség nyílik a tehetségek kiegészítésére, további készségekkel a különböző fegyverek és felszerelések felszereléséhez.

Az előző Overlord FOE részekkel összehasonlítva a katonai akció elveiben különbségeket látunk, a tömeges zavarushku most már a hősöknek saját gremlins mignont kaptak, egy személyes tulajdonságokkal, amelyek szintén szivattyúzhatnak.

A

lábas és a fekete humor, amely annyira lenyűgözte a játékosokat, és fegyverrel fegyveres volt, a faluban mehetsz, hogy részt vegyen a fosztogatásban, az emberek otthonainak megsemmisítésében, az állatok megsemmisítésében és az emberek rabszolgaságában. Hagyjon valakit, és úgy véli, hogy a Overlord projekt egy kicsit rusztikus, a rosszindulat dinamikájában, és nem tagadta meg.

Minimális rendszerkövetelmények

 • OS: 64 bites / Windows 7 (és újabb)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3 sorozat / AMD FX sorozat (jobb)
 • Videó: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (jobb)
 • Mesto lemezterület: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more