Könyvjelzők

Overwatch

Alternatív nevek: Overvotch

Game Overwatch: egy csata a jövőért.

November 2014-ben A BlizzCon Fesztiválon a Blizzard Entertainment által bemutatott fejlesztő és kiadó bemutatta a Overwatch-ot, amely a vezető lövöldözős műfaj keretében volt.

С 2015 elején decemberig zárt béta teszteket végeztek a hibák azonosítására és a játékosoktól kapott visszajelzésekre a játékmechanikáról és a kiegyensúlyozásról. Ebben az évben már nincs béta teszt, de legkésőbb 21-ig, amíg a játékot nem bocsátják ki. 06. 216 folytatódik.

Az már tudjuk, hogy a Overwatch letöltés lehetséges lesz a platformokon:

 • Xbox One
 • PC
 • PS4

A hősök nyomvonalán.

Úgy tűnik, hogy a fejlesztők úgy döntöttek, hogy járnak, így sétálnak! A hősök kiválasztása már a 21. karakterre nőtt, és biztosan ez nem a határ. És mindenki úgy néz ki, hogy annyira különbözik, hogy nem zavarod, és mindenkinek egyedülálló tehetsége van ahhoz, hogy hatékonyabban használhassa őket a közelgő csatákban.

játékos jut be a világba, ahol a háború kitört, és az események teljes lendületben vannak. A Overwatch a különböző országok hőseinek egy speciális egysége, amelyet kifejezetten az igazságtalanság legyőzésére, az elnyomott és a bolygó helyreállítására terveztek.

A szervezet tökéletesen teljesítette a funkcióját, és a rend igazán uralkodott a földön. Tíz évet töltöttek kutatásra, tudományos találmányokra, egyedi felfedezésekre. Amikor már nem volt szükség az egységre, elbocsátották, de valami megint rossz volt, és világossá vált, hogy a világ nem volt kész részt venni a hősökkel.

A

-es Overwatch ismét keresletet igényel, és nyitva állnak az üres helyek azoknak a játékosoknak, akik készek választani a szerepüket. Robot szerzetessé válhat Shambhala-tól, egy kalapáccsal és páncélozott harcossal, egy időutazóval, az egyiptomi Giza bázistól, egy kecses Hindu építésztől, céltudatos biztonsági vezetőjétől, és számos más szerep közül választhat. A főbb információk az egyes karakterekről elérhetőek: életkor, név, foglalkozás, működési bázis és egy vállalathoz tartozó, de a teljes potenciál és cselekvési stílus csak a játék során fog feltárulni.

A hősök hatékony használata biztosan győzelmet jelent. Négy irányban használhatók:

 • Védelem - védi a megszállt területeket a szövetségesek által, nem engedi az ellenségnek, hogy behatoljon a frontvonalba;
 • Storm - ezt a hős nélkül nem tudod megtenni, ha az ellenség által védett pontokat veszi fel,
 • Támogatás - a sebek gyógyítása, a szövetségesek erejének többszörösödése,
 • Tank - először a támadásra kerül sor, károkat és zavart okozva az ellenség soraiban. Erős és szinte legyőzhetetlen, erős páncél védi.

Be hősök különböző célokat és feladatokat állítottak fel, amelyek megvalósítása sikeres lesz, ha a harcosok tehetségét tanulmányozza, és azokat, akik jobban megbirkózhatnak a Kings Row berendezésekkel való szállítással az EMR-vel, az Anubis templomának védelmével és más küldetések végrehajtásával.

Játék a "kísérő" vagy a "rögzítési pontok" módban. Mindegyiknek saját térképe és érdekes feladata volt. Egyébként, a karakterekkel és egyéb kiegészítésekkel együtt az új kártyák ingyenesen elérhetők lesznek azoknak a játékosoknak, akik előzetesen gondoskodnak a Overwatch vásárlásáról és letöltéséről.

Az első csapat a „karbantartás” Overwatch-ben marad a PC-n, az első csapat szállítja az árut, a másik megpróbálja megzavarni a küldetést. A "rögzítési pontokban", hogy átvegye az irányítást a térkép Overwatch területén.

System követelmények

Minimum:

 • OP: 768 MB videomemória és 4 GB rendszermemória 1010
 • ОС: 64bit / Win Vista / 7 / 10/8
 • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 vagy Intel HD Graphics 4400
 • processzor: Intel Core i3 vagy AMD Phenom X3 865
 • lemezterület: 5 Gb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more