Könyvjelzők

Fájdalomcsillapító

Alternatív nevek: Fájdalomcsillapító

Játék Painkiller - ez egy hihetetlen játék platform PC. Ez a játék jött létre, és 2007 októberében bérleti évben. Játék azonnal átvette az első helyen minden értékelés, ami csak létezik. A játék találta és fejlesztette ki - Mindware Studios. Érdekes, új és izgalmas - ez tökéletes mindazok számára, a játékosok, akik igazán értékelik ktotorye shooter műfajban. Nem fogjuk mondani minden titkát Painkiller, ostobaság lenne. Elvégre mindenkinek meg kell érezni a teljes erejét ennek a játéknak magad.

Ebben a játékban folyamatosan vérontás, akkor hatalmas mennyiségű öl. És annak a ténynek köszönhető, hogy lesz egy csomó, hogy menjen a lángoló géppuskák, pisztolyok és puskák - fegyverek a játékban Painkiller végzett a legmagasabb szinten. Ez a játék megmutatja az összes, hogy tud játszani ezt a kiváló és izgalmas műfaj. Azt kell mondanom, hogy a Painkiller szint egészen más. A fejlesztők létre mindezt annak érdekében, hogy ne hagyja ki a játékos a játékban. Mert minden rajongó a műfaj akció, ismét fontos, hogy a játék és a dinamikus, színes, és ezzel egy időben a gazdag.

Szóval, mondd el egy kicsit a történet a játék, és adjunk hozzá néhány érdekes tény: a főhős, aki valójában vagy, elutasította. Tegyünk egy súlyos szidás és a félelem minden ember tisztább vett Belial - a hibrid egy angyal és egy démon, a jó és a rossz egy személyben. Köszönhetően a szokatlan rokonság és a titokzatos megjelenése, ez a főhős kapott példátlan előnyöket, hiszen ez a fickó néhány természetfeletti képességekkel, mint a nagyon haragos "felsőbb". Akaratú gyermek Arkangyalok a Heaven and Hell, akinek van, már fel valami, mint egy börtön veszélyes foglyokat. Ez a hihetetlenül szigorú börtön megerősített védelmet. Őrzött egy háromfejű kutya Cerberus. Valiar gyorsan erősödött, képes volt tanulni, és jó, hogy foglalkozik a saját képességeit. Elkezdett edzeni magad.

Valiar "fejlett" a képességeit, hogy neki az egek. Hamarosan képes volt uralkodni magán, és ő kiszabgrown rabszolga egyetlen célra. Nem lehetett meggyőzni, és az egyetlen dolog, amit akartam, hogy - bosszút elnyomóik. Aki küldte száműzetésbe, és azoknak, akik úgy, hogy Valiar megszűnt a közös lakója a zord világ a játék.

Hidd el, hogy Payne Killer játék - ez egy nagyon jó választás, ha csak azt, hogy élvezze a gyönyörű grafika, jó játék, egyedi történet, szép dramatizálása jelenetek és csaták! Ez a játék méltó a legnagyobb dicséret, és a legjobb, hogy lehet kezelni csak játék!

Most hogyan élvezheti mindent, ami történt ebben a játékban. Van szüksége, mielőtt a telepítés játékok, néz online videót Painkiller. Ez lehet egy video, vélemények, promo videók - semmit! Akkor látogasson el a játék hivatalos honlapján (http://www. painkillergame. com / agegate. php), mindezek után, meg kell, hogy töltse le a játékot Painkiller. Ez a fájl ellenőrzi a jelenlétét a rosszindulatú programokkal és szoftver komponenseket. Ezután telepítse a korábban letöltött, és ellenőrizte a fájl van a számítógépen. Most már teljes mértékben élvezni a játékot! Összefoglalva, mit kell tenni annak érdekében, hogy játszani ezt a játékot: nézni a videót, megy a játék honlapján, töltse Painkiller, ellenőrizze a vírusokat és telepítse a játékot! Mindent!

Kívánunk sok szerencsét! Imádni fogja ezt a játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more