Könyvjelzők

Pandaemonic

Alternatív nevek: Pandaemonic

Játék Pandaemonic - Lords of Legions egy stratégiai játék, ahol játszhatsz közvetlenül böngészőt. Műveletek ez a játék alakult a sivár világ a fantázia, ahol a háború alakult ki.

Lesz bővítsék a területükön birodalmak Pandaemonic - Lords of Legions Online és harcolni [_2_ ] egyéb Lords - démonok világuralomra és a title Archdaemon .

Ahhoz, hogy célja Pandaemonic - Lords of Legions Online , Need menteni magukat és a források [_2_ ] bővítsék erőd alkalmazó ijesztő elemekkel.

Pandaemonic - Lords of Legions regisztrációs történik közvetlenül a főoldalon. Lesz regisztrálni angol vagy bármely más, amelyhez hozzáférést biztosítanak a honlapon. Ahhoz, hogy regisztrálják magukat a játékban Pandaemonic - Lords of Legions szükség

1. Ugrás a főoldalra az oldal, töltse ki az űrlapot.

2.. Írja be a emeyl.

3. Invent megbízható kombinációja egy jelszót, és adja meg.

4.. Erősítse meg a jelszót. Ehhez, írja újra az alábbi űrlapot.

5. Tick következő bekezdést, amely kimondja, hogy Ön egyetért a megállapodásokat a helyszínen, és meg kell, hogy adjon tájékoztatást a játékot.

6. Nyomja meg a « Játssz ingyen most » .

Teljesítették ezeket a lépéseket, akkor tartja magát regisztrált felhasználó.

Játék Pandaemonic azt jelenti, hogy meg fogja sürgetni vérszomjas démonok gyűjteni a légiók [ _1_] kegyetlen szörnyeket , és elküldi őket elleni harcban Wylar és mások Lords démon.

Lejátszás Pandaemonic - Lords of Legions fogsz megkötése barátokkal ellenállni több hatalmas [ _2_] ellenfelek. Támogatják egymást , kereskedelem forrásokat és kínál a help harcban.

Soberano inkább légiók , és benyújtja azokat Federated harcot. Együttműködnek szövetségesei törje meg ellenfelet és meghódítsa a világot!

In Pandaemonic - Lords of Legions játszani akkor teljesen lesz a böngészőben, és akkor nincs szükség további szerelési vagy [_1_ ] loading kliens - csak regisztrálni az oldalon, és a kezdj el játszani azonnal!

Pandaemonic - Lords of Legions Online megismertet minket az alábbi egységeket:

1. Megszállott Wylar. Nem szabad akarat ők sebezhető , és nem egyedül lenni. Ezek alázatos.

2.. Engedje Daemon. Ők tartják az alapja minden légió. A harci képesség egyensúlyban , hogy van egy jó kitartást elég harcol erő és a könnyű okozhat .

3. Árnyék Walkers. Ezek , hogy a ellenfelet , és mondd a erősségeit és gyengeségeit méret a légiók , és a tárgyakat, amelyek a várban ellenfelet .

4.. Golem. Segítenek A Legion tovább élnek. A ugratni a ellenség.

5. Raging Beast. Ő tomboló fenevad Monster nincs kegyelem. Nagyok izmokat éles fogak , wild rage és a nagy gyűlölet minden élő dolgokat.

6. Tűz Elemental. Használnak lángja gyors fut és azokat rengeteg különböző témákban.

Pandaemonic - Lords of Legions - egy izgalmas játék, a pozitív dolgokat, hogy Önnek nagy percet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more