Könyvjelzők

A gonosz útja: Halhatatlan vadász

Alternatív nevek: A gonosz útja

Path of Evil: Immortal Hunter – majdnem olyan, mint a Diablo, de mobilabb

Path of Evil (PoE) játék a TINYSOFT játékstúdiótól, amely főleg slotokra specializálódott. Ez a toll egyfajta tesztje, és hirtelen minőségi termék születik, és a játékosok el lesznek ragadtatva. Jelenleg a játék még fejlesztés alatt áll. Itt nem talál olyan képernyővédőt vagy videótörténetet, amelyből az egész kezdődött. A Path of Evil a kilencvenes évek elejének híres RPG-jének egyszerű mása, de csak mobileszközökre. Maga a játékmenet és a karakter szintezése a lehető legnagyobb mértékben leegyszerűsödik. Akarsz játszani? Gyere be, töltsd le és fuss át a kazamatákon.

Karakterválasztásra és testreszabásra itt nincs lehetőség, az utad azonnal elindul az egyik dungeonban. Néhány lépésben megmutatják, hogyan kell harcolni és megölni a gonosz szellemeket. Ami elég egyszerű... először. Hozd a hőst a csontvázhoz, és ő automatikusan elkezdi ütni egy karddal. Ha varázslattal szeretne ütni, nyomja meg a megfelelő gombot a jobb alsó sarokban. A bal alsó sarokban lévő joystick mozgás egy mobil szerepjáték vezérlő klasszikus.

A karakter szintezése

Hősödnek szintjei, készségei és tulajdonságai vannak:

 1. Szint feljebb menj át a kazamatakon és pusztíts el szörnyeket.
 2. Frissítse statisztikáit szintlépéssel. Minden szinten legfeljebb 5 statisztikai pontot kapsz.
 3. A ládákból vívott harcban minden szint végén készségek találhatók. Különböző ritkaságok és erősségűek. Legfeljebb 3 képesség használható a harcban. A készségek harci és buffok (a teljesítmény növelése egy bizonyos ideig).

Ügyeljen a felszerelésre. A szint végén lévő ládákból is beszerezhető (dungeon). Minél nehezebb a szint, annál meredekebbek a nyeremények. Mindegyik kazama kis méretű, de ez ne tévesszen meg, könnyű lesz. Igen, a Path of Evil: Immortal Hunter egy leegyszerűsített analóg, de a második szinttől kezdve egyre több szörnyeteg van és vastag bőrűek. Javasoljuk, hogy átgondoltan használja a karakter fő képességeit. Sok sebzést okoz, és szintenként csak egyszer használják.

Berendezések és típusai

A három képesség mellett a hős felszereléssel is felszerelhető. Egy teljesen felöltözött harcos több találati ponttal és manával rendelkezik, védelmet nyújt a különböző típusú sebzésekkel szemben, és ennek megfelelően több sebzést okoz az ellenségnek. Viselheted a karaktereden:

 • csizma
 • sisak
 • két gyűrű
 • vállpárna
 • kesztyű
 • fegyver
 • pajzs
 • páncél

A felszerelések ritkasága eltérő, ez befolyásolja a jellemzőket és a bónuszokat. Minél nagyobb a ritkaság, annál jobb a tétel. Ha egy harcost az összes legendás páncélba öltöztet, akkor tekintse a háború istenének - szinte lehetetlen megölni.

A Path of Evil: Immortal Hunter ingyen letölthető portálunkról a megfelelő gombra kattintva, vagy bármelyik játékpiacon Android és iOs eszközökre. A játék ingyenes, de pár dollár elköltésével ládát vásárolhat értékes nyereményekkel (például legendás képességekkel).

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more