Könyvjelzők

A száműzetés útja

Alternatív nevek:

Path of Exile A az egyik legjelentősebb akció-RPG a műfaj kezdete óta. A játék már régen megjelent, de a grafika még mai mércével is jól néz ki. A hangtervezés sem emel kifogást. De nem a grafika különbözteti meg ezt a projektet számos hasonló játéktól. Ez a legkeményebb játék a műfajban. Ha egyszerűen és természetesen szeretne egy másik RPG-n keresztülmenni néhány este alatt, akkor ez egyáltalán nem így van. Itt még a műfaj igazi mestereinek is keményen kell dolgozniuk.

A Path of Exile játék előtt válassz egy osztályt, itt hat fő van:

  • Vad – Hódító, Hadvezér, Berserker
  • Vadász - Sniper, Raider, Tracker
  • Boszorkány – nekromanta, elemi mágus, okkultista
  • Párbabíró - Slayer, Dimacher, bajnok
  • Pap - Inkvizítor, Hierofánt, Protektor
  • Bandit – bérgyilkos, szabotőr, zsivány
  • Nemesasszony

Amint ebből a listából is érthető, a játék osztályai nem olyan egyszerűek, a legtöbb osztálynak van összesen tizennyolc alosztálya is.

A játék szintezési rendszere túlzás nélkül kiemelkedő. Körülbelül másfél ezer készség van, amelyek közül nem könnyű kiválasztani, hogy melyiket kell fejleszteni. Végtelenül kísérletezhetsz, de ezt csak akkor érdemes megtenned, ha rendkívül tapasztalt játékos vagy ebben a műfajban. Ha nem szeretne időt vesztegetni a végtelen kísérletezésre, vagy nem vagy olyan tapasztalt játékos, akkor minden nehézség nélkül könnyen talál kész fejlesztési sémákat az interneten.

Ha mersz és elkezdesz játszani, készülj fel rá, hogy a karaktered elég gyakran fog meghalni, csak el kell viselned. A játékban egyes helyeken a bonyolultság meghaladja a határt, és egyszerűen nem létezik az a fajta pumpálás, amellyel kényelmesen végigviheti a játékot. Meg kell feszülnünk, és meg kell értenünk a nehéz harcrendszert. Az ellenfeleket a legegyszerűbb ütésekkel pontozni, mint az ilyen játékokban néha megtörténik, itt nem fog működni.

A játék elején megtanítják az alapokat, majd elküldik, hogy a többit egyedül találja ki. A képzés rövid és nem tolakodó. A tapasztalt játékosok imádni fogják ezt. Sokakat idegesít, ha már játszani akar, és ebben a pillanatban a fejlesztők kézen fogva veszik a játék felét, mindent megmutatnak és elmagyaráznak.

Gyakorlatilag az első percektől kezdve egy teljes értékű játék kezdődik itt. Nem hagynak időt a felépítésre. Legyen felkészülve arra, hogy az első kezdő küldetést nem egy próbálkozással teljesítheti, különösen akkor, ha még nem ismeri ezt a műfajt.

A játék beépített piaccal rendelkezik, ahol a játékosok kereskedhetnek. De ne gondolja, hogy itt mindent meg lehet venni aranyért, a tranzakciók pénzneme különféle anyagok a fegyverek vagy páncélok javítására. Valójában a kereskedelem helyett cserekereskedelem van.

A

Path of Exile ingyenesen letölthető PC-re, ha követi az ezen az oldalon található hivatkozást. A játék valóban teljesen ingyenes. Itt vannak játékon belüli vásárlások, de ezek csak vizuális díszítések, a fejlesztők kifejezetten ügyeltek arra, hogy a vásárlások semmilyen módon ne befolyásolják a játékmenetet. Ha bármit megvesz a játékban, akkor valójában hálát fejez ki a fejlesztőknek titáni munkájukért, de senki sem kényszeríti erre.

Telepítse a játékot most, és induljon el a fantáziavilágon keresztül! Ha a fentiek nem ijesztettek meg túlságosan ;)

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more