Könyvjelzők

Útkereső: Az igazak haragja

Alternatív nevek:

Pathfinder: Wrath of the Righteous klasszikus RPG jó grafikával és hangdizájnnal. Ebben a játékban egy fantáziavilágot kell felfedezned és megmentened.

A Pathfinder: Wrath of the Righteous játék előtt el kell döntened a karaktert. Lehetőség van saját készítésére vagy a felkínált válogatásra.

Ezután fontos műveletet kell végrehajtania az osztály kiválasztásával:

  • Harcos
  • Vadász
  • Inkvizítor
  • Kinetikus

Olvassa el az osztályokról a kiválasztáskor. Ha a játék során kiderül, hogy hibázott a választás során, ez később módosítható.

Most még ki kell választanod egy isteni mecénást, és máris játszhatsz.

istenség pedig a következőkre oszlik:

  1. Gonosz
  2. Semleges
  3. Kaotikus

Ez azért fontos paraméter, mert a legváratlanabb pillanatban jelentős segítséget kaphat az istenségtől.

A játék azzal kezdődik, hogy a megsebesült főszereplőt hordágyon viszik Cenabris városának főterére. Miután súlyosan megsebesült, a hős nem emlékszik, ki ő, és hogyan került a város falai közé. Egy szerencsés véletlen folytán elhaladt mellette a város uralkodója, a hatalmas sárkány, Terendelef. Miután meggyógyította a karakteredet, megparancsolja neki, hogy menjen szórakozni, mert ünneplés van a városban. Az ünneplést váratlanul félbeszakítja a Lord Duskari által vezetett démonhorda megjelenése. A démonhordák vezére kettévágja a várost, a főszereplő pedig a város alatti kazamatákban köt ki.

Itt kezdődik maga a játék. Felfedezzük a területet, teljesítjük a történetsor feladatait. A folyamat során megmutatják, és elmondják, hogy mi az. Az első börtön az edzés. A küldetés végén hősöd talál egy ősi leletet, amelyet az angyalok valamilyen célból hagytak a katakombákban, és megkapja a benne rejlő erőt. Útközben összeállíthat egy asszisztensosztagot a további vándorláshoz, mert az új mágikus képességek birtokában a világ megváltása vagy éppen ellenkezőleg, elpusztítása a válladra esik, attól függően, hogy melyik irányba. te választasz.

A felszínre jutás után a sztorikon kívül további feladatokat is vállalhat, tapasztalatszerzés és pénzszerzés.

A fő osztag hat egységből áll, amelyek közül többnek lehet szelídített állata. Ezen kívül a feladatok elvégzése során még talált szereplőket is magaddal vihetsz segíteni, barangolni egész tömeg kíséretében.

A bevetések előtt az osztag összetétele változhat, vigye magával azokat az egységeket, amelyek jobban megfelelnek a következő feladatnak.

Sok osztálya van a kísérő vadászrepülőknek, és néha megesik, hogy egy erősebb alapjellemzőkkel rendelkező egység, ahogy fejlődik, nem lesz olyan jó. A bonyolultabb osztályok éppen ellenkezőleg, bizonyos szintek elérésével derülnek ki.

Csaták alatt takarékosan kell költened-t varázslatra, és pihenés szükséges a feltöltéshez. Erős ellenséggel találkozni mágikus arzenál használatának képessége nélkül nem kívánatos.

Pathfinder: Wrath of the Righteous ingyenes letöltés PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam piactéren vagy a hivatalos weboldalon.

A játékban egy egész világot találsz, tele varázslattal és sok útitárssal! Kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more