Könyvjelzők

Vezető

Alternatív nevek: Vezető, vezető játék, War on-line

Vezető Online - ingyenes böngésző alapú multiplayer online szerepjáték játék, hogy azt mondja, az idő a Nagy Honvédő Háború. Vezető online játék tökéletes mindazok számára, akik belefáradtak a végtelen uralom a fantázia és a sci-fi játékok és szereti a történelmet, szülőföldjén. Megjegyzendő egyébként, hogy a játék írta vezető online fejlesztői CIS, ezért joggal tekinthető őshonos.

Csatlakozott vezető játék nem tart sokáig, és világos lesz, hogy mindenki, aki szeretne csatlakozni. A regisztrációhoz meg kell adnia:

· Karakter név

· Belépési jelszót a játék

· E-mail cím, amelyet megküldenek tájékoztató levél, hogy a regisztráció kész vezető

Rendszerkövetelmények megkezdése érdekében a játékot az online vezető minimális, mert a játék nem az ügyfél, és játszani bármilyen számítógép egy Internet kapcsolat.

A játék kezdetén minden játékos megkapja a jogot arra, hogy válasszon egy oldalt, a zászló, amelynek ő harcolni fog

· Wehrmacht

· Vörös Hadsereg

Miután eldöntötte, hogy az oldalon, akkor meg kell adni a rangját magán kapott, hogy kezdődik a nehéz utat, hogy a megtisztelő címet a marsall egy hadsereget. Meg kell jegyezni, hogy a nagyon hadsereg soraiban, hogy nem csak "a show", ezek biztosítják a hozzáférést bizonyos kiváltságokat, amit élvezheti mászni a karrier létrán. Nagyjából ezek az azonos értékű és analógia szint a játékban. Amellett emelése őket a játék, mivel egy olyan rendszer, a specializáció. Ez van kialakítva, hogy a kézhezvételétől számított egy adott speciális meghatározza a képességeit vizsgálták. Például, akkor mindig lesz egy titokzatos és megfoghatatlan gerilla félelmetes az ellenséges katonák az áthatolhatatlan erdőkben, vagy éppen ellenkezőleg, hogy útját válassza parancsnoka, ami a támadás lépcső harcosok hűséges hozzád.

Vezető online játék rendszer, amelynek célja, hogy minden olyan tevékenységet, a játékos is két csoportra oszthatók - harci és nem harci. Kívül csata a játékos újratölteni a patront öv, megszerezni a szükséges berendezések és kezdje el a munkát. Feladatok külön említést érdemel. Meghökkent minőségi tanulmány telek a játék, általában a böngésző-alapú termékek nem biztatóak hasonló minőségű, de ez a játék egy igazi kivétel. Továbbra is a játék vezető online, találkozik a különböző tárgyakat, hogy segít játékosok:

· Gyorsítótárak

· Pont közötti rádió

· Menhelyek

A csata rendszer a játékban - egy körökre osztott, ami azt jelenti, hogy a játéktér van osztva a sejtekbe, minden résztvevő a csatában kap egy bizonyos számú cselekvési pontok, lehetővé téve számára, hogy megvédje magát, vagy, hogy egy támadás. Attól függ, hogy az összeg bizonyos képességek a karakter, és a címe. Egy érdekes tulajdonsága a játéknak, hogy a játékosok tegyék mozog egyszerre, és a szerver, akkor végzi szimuláció a harc, és dönt arról, sorra kell venni az első.

Egy érdekes játék, hogy nincs hangsúly a klán rendszer, így a rajongók játszanak vezető önmagában nem tapasztal sok kellemetlenséget és a visszaélések. De a rajongók számára, hogy új barátokat, és játszani a játékot online vezető a csapat egy jól megtervezett rendszer egységek, amelyen keresztül a játékosok vehetnek részt a klán csaták, és kommunikálni a kollégáival.

"Kiemelés" a játék a saját játékos, mert a közönség a játék minőségileg különbözik a hasonló termékek. Chat üzenetek mindig moderált, és a beérkezett panaszok megfontolásra rekordidő alatt. By the way, a közigazgatás, a játék mindig nyitott a konstruktív párbeszédet. Hasonló jelenség az online szerencsejáték is nagyon ritka, mint általában, a közigazgatás - ez az öntelt és nagyképű emberek ritkán figyelni a hétköznapi felhasználók számára, de itt minden pontosan az ellenkezője. Emiatt, a játék vezető lesz, sokkal szebb, mint mások, mint a játék.

Összefoglalva, azt kell mondanom, hogy ez a játék vonzó lesz sok rajongó a Nagy Honvédő Háború, a történelem szülőföldjének és általában mindazoknak, akik belefáradtak a szürke, a mindennapi munka és az álmok belevetette magát a viszontagságos idő.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more