Könyvjelzők

Crossroads of the Worlds

Alternatív nevek: Warcross

Egyszer volt, hol egy fantasy világ nemzetei összeveszett egymással, és elkezdte a véres háború. A gonosz boszorkányok lebegett pusztító mágia - és a világ tört sok darabra. Sok évszázaddal emberek, tündék, törpék, orkok és a hobbitok sínylődött a sötétben a káosz, de jött, hogy segítsen a jó varázslók. Tehát volt egy kereszteződésen a világ - egy hely, ahol a fantázia karakter jön egy tisztességes harc, hogy ki közöttük erősebb.

Online játék világát Crossroads meghívja Önt a lenyűgöző világába hatalmas harcosok, képzett mesteremberek, kereskedők ravasz és bölcs varázslók.

Játék Crossroads interneten világok, kérem, még a szerény számítógépek. Minimum követelmények: egymagos processzor 2,33 GHz, 256 MB RAM, grafikus kártya 128 MB grafikus memória.

Csatlakozz a játék világát Crossroads történik, egyszerűen és gyorsan. A "Belépés a játék" kattintson a "regisztráció". Ezután feltalálni login, generál jelszót, és adja működő e-mail címét, hogy megkapja a levelet egy aktivációs kódot. Ezután be kell írnia a nevét a játék karakter - beceneve, hozza létre a szeretet. Akkor is meg kell választani az öt versenyen, majd adja meg a nemek, név, születésnap, országok és városok. Végén a mun-karakter képeket rögzíti, olvassa és erősíti a szabályt. Ha jön a játék valakinek javaslata - információkat kell biztosítania a "bíró". Ezen a regisztrációs Crossroads világ vége, aktiválás után indítsa el a játékot.

De nézzük először nézd meg játszható faj közelebb, különben nem valószínű, hogy játszani a játékot online világ Crossroads, valamint nem a helyi mesterek és guruk.

Ras Game Crossroads on-line világ egyetlen öt.

Az emberek különböznek erő okoz nagy kárt az ellenség, ha támad. Orkok felruházva erős crit - a képesség, hogy kár, hogy egy és félszer nagyobb. Gnómok különböznek erőteljes megtorlás. Az elfek nagyon agilis, könnyen kibújik az ellenséges támadás, és a hobbitok szerencse. Minden fajnak megvan a maga erősségei és gyengeségei, annak mennyiségét a manna és a tartalék egységek az élet.

Az egyedülálló tulajdonságait a játék karakter neve a cikket, miután minden egyes győzelem nőnek - a hős "pumpált". A kijelző lesz nagy hatással paraméterek: ütőerő Impact fegyverek, védelmi, dodge Charm, Good Luck Charm, Charm crit Ward választ. Crossroads of the Worlds online játék lehetetlen anélkül, hogy szisztematikusan szintező a karaktered statisztikáit és paraméterek. Minden versenyen van néhány alapvető rendszereket a szivattyúzás és kitalált sok játékos.

Önterülő lép fel a harcot egy árnyék, a sparring partnerek - és a jövőben - a legjobb asszisztens a párbajt. És, akkor hívja a cég néhány tapasztalt játékos, és megy a félelmetes sötét erdőben harcolni szörnyek. A játékot online világ Crossroads érdemes kezdeni kiegyenlítése a karakter egy bizonyos szintet. Ha úgy érzed, hogy tele vannak a hősies erő - megy a színtéren, ahol kihívást egymást harcosok Crossroads világok és hagyja, hogy szerencséd lesz! Ne feledje, hogy a gyenge harcos ember nem lesz képes áttörni a védelmet a szivattyúzott gnome és fürge elf magasabb szintű lesz immunis a szörnyű ork.

Warcross játék elviszi túl a valóság egy olyan világban, kaland és izgalmas események

Crossroads a világ on-line regisztráció ad egy esélyt, hogy kitombolja magát, és élvezze a virtuális arénában, valamint az önértékelés, leküzdése egyenként erős és agilis ellenfelek. Lesz lenyűgözte a fantasztikus világot, valamint, a szabadidejében csaták, lesz egy képzett kovács, leleményes boltos vagy bölcs mágus. Pénzt keresett, miközben rendkívül hasznos megvenni páncélok, fegyverek és mágikus tárgyak. Még a legzöldebb kezdő lehet, keményen bánt az enyémben, azonnal vegyél egy tisztességes páncélt és a kardot.

Lejátszás Crossroads világok rendkívül érdekes, mert itt vár nagyszabású harcok 10 emberrel mindkét oldalon, merész kereskedők, akkor elsóz balzsam vagy Sérthetetlenség Potion közvetlenül a csatatéren, és még a saját, a rádió és a meredek di dj-k és még sok más érdekes és izgalmas.

Kezdje a Crossroads a világ játszani, és nem fogod megbánni az időt, hogy a díjat az elevenség és a jó hangulat.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more