Könyvjelzők

Perfect World Mobile

Alternatív nevek:
A

Perfect World Mobile egy legendás MMORPG játék, amelyet bárhonnan játszhatsz mobileszközödön. A játékban gyönyörű grafikákat találsz rajzfilm stílusú. Nagyon szimpatikus karakterek, jó hangú és remekül megválasztott zene. A játék nagyon hangulatos. Itt kell kialakítania a csapatát és fejlesztenie kell a harcosok képességeit. Fedezze fel a világot, és végezzen érdekes feladatokat.

Mielőtt elkezdené, felkeresi a karakterszerkesztőt, ahol a megjelenése és a nevének kiválasztásával karaktert hoz létre.

Ezután egy tanulási folyamat vár rád, de a játék megtanulása szórakoztató és egyáltalán nem nehéz lesz. Ezt követően elkezdheti egyedül játszani a Perfect World Mobile-t.

A játék világa hatalmas, és annak érdekében, hogy megkönnyítsék az utazást, a fejlesztők számos lehetőséget biztosítottak a járművek számára. A faji állatoktól a levegőben mozogni képes lényekig. Nem lesz nehéz kezelni őket, elég, ha beállítod az irányt, amerre szeretnél haladni.

A játék elindításának legjobb módja egy érdekes cselekményű kampány, amelytől nem lesz könnyű elszakadni. Ha megszoktad, további küldetéseket is vállalhatsz az utazásaid során megismert karakterektől.

A fantáziavilág lakóin kívül gazemberekkel is találkozhatsz, akik megpróbálják elpusztítani a te kis különítményedet. Ez a mesevilág halálához vezethet, melynek megmentésével a játék során kell megküzdenie.

Sok különböző tevékenység vár itt:

  • Feladatok elvégzése
  • Harcolj a gonosz ellen
  • Gyűjtsd össze a legerősebb és legbátrabb harcosokat egy csapatban
  • Vigyázz az otthonodra
  • Fedezzen fel egy hihetetlenül nagy, nyitott világot

Ez egy lista arról, hogy mit fogsz csinálni, de valójában vannak még érdekesebb dolgok a játékban.

Mindig van valami új. Új helyekkel bővült a hatalmas világban. Ezzel párhuzamosan új feladatok válnak elérhetővé, és olyan karakterek jelennek meg, amelyek korábban nem voltak. A fejlesztők egyszerűen nem hagyják unatkozni.

Ha naponta bejelentkezel, nyereményeket kaphatsz lakberendezési tárgyakkal, fegyverek és felszerelések fejlesztéséhez szükséges erőforrásokkal, valamint jelmezekkel a csapatod harcosai számára.

Versenyezz a világ minden tájáról érkező harcosokkal PvP és PvE csatákban. Csevegés más játékosokkal és szövetségeket kötni. Szerezzen barátságot és végezzen közös feladatokat.

Az itteni harcrendszer nem bonyolult, biztosan mindent könnyen értesz. Válaszd ki a támadás célpontját, és döntsd el, mikor használnak majd különleges képességeket a harcosaid. Ezek a képességek minden karakternél egyediek.

A szintlépésen kívül minden harcos szinttel is feljebb léphet, ha elegendő karaktertöredéket gyűjt ehhez.

Az Ön kényelme érdekében játékon belüli bolt áll rendelkezésre, ahol valódi pénzért vagy játékvalutáért vásárolhat felszerelést, fegyvert vagy otthoni dekorációt. Nem kötelező ezt megtenni, de így kifejezheti háláját a fejlesztőknek ezért a csodálatos játékért.

Perfect World Mobile ingyenesen letölthető Android-re, akkor kövesse az ezen az oldalon található linket.

Kezdj el játszani most, egy hihetetlenül nagy fantáziavilág vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more