Könyvjelzők

Perfect World

Alternatív nevek: Ideális világban

Online játék Perfect World - multiplayer RPG alakult ki Kínában. A játék alapja a kínai mitológia és meghódították nem csak a közönséget, több millió a keleti világ, és a felvonulások és sikeresen az európai országokban. Orosz változat a kiadás került sor 2008-ban, ami után minden rajongó «World of Warcraft" és a "Lineage 2" volt arra, hogy értékeljék a teljesség minden előnyét Perfect World online.

Csatlakozz hozzájuk, és akkor természetesen előzetesen regisztrált. Ezután rögtön megjegyzem, hogy az ismert felhasználóinak mail szolgáltatás Mail. ru regisztráció a játék Perfect World nem kell, meg kell csak akkor engedélyezik az e-mail. Más játékosok számára, hogy csatlakozzon a hiteles játék világában Perfect World Online regisztráció semmi bonyolult - adja meg címét a jelenlegi e-mail fiókot, a felhasználónevet, jelszót, és a biztonsági kódot a kép. Ez valószínűleg az összes, a regisztráció befejeződött Perfect World.

Nyilvánvaló és vitathatatlan előnye, akkor nem "büszkélkedhet" a legtöbb játék az interneten, élvezheti, kezdi a játék Perfect World Online. Ez arról szól, a karakter, vagy inkább rugalmas rendszer, amely felajánlotta nekünk a fejlesztők, az ún testreszabás. Game Perfect World javasolja, hogy hozzon létre egy egyedi karaktert, amelyek alkalmasak a módosításokat, és a korrekció szinte minden külső tényezők (az arány a test, az arc, az orr, az ajkak, a szemek, akár a szélessége a tanuló), valamint a ruházati cikkek. Egy eredmény, a Perfect World játszik nem tartozik a szokásos játék klónok, és nagyon eredeti, akkor hozzon létre egy karaktert. Kiválasztása versenyek igazán csapódik le, hogy egy kis részük, de valójában a lehetőségeket a fent leírt, ez senki nem fogja megbánni.

Játék Perfect World saját faj

  • Az emberek, akik közül néhányan a harcosok és a varázslók
  • Zoomorph, ami viszont az állatok
  • Oxidok, valahol közel a jobban ismert számunkra elfek, de van szárnya

Szintén még nemzetségek: a "régi" és az "kétéltűek" - misztikus és titokzatos lények. Minden képviselő bizonyos előnyökkel jár, mint a másik, egyes nagyhatalmak és számos kínai etno-chipek a képen. Minden "ág" két osztály - Bol Bol magosposobny és harcos. Játssz Perfect World lehet egyedül, vagy csatlakozzon egy klán / csoport, de a meleg fogadtatást a pár tucatnyi szinten történik a munka.

Ha kíváncsi, akkor van egy számos funkció az RPG, akkor végül úgy dönt, hogy játszani online játék Perfect World, vagy állni a pálya szélén. Az esetek többségében, a játék feladatainak áll a különböző (az összetettsége és tolerancia szint), küldetések, hogy a játékos kap NPC-karaktereket. Különben is a munkahelyek, a karakter számít teljes jogú létezés - tudja, hogy barátok, szerelmesek, és családot alapítani, hobbi és fejlesszék egyéni tehetségek.

Perfect World online játék biztosítja a helyét a karakter 44 között működő intercity portálok. Menj át ezt - az öröm, természetesen nem ingyen. Ugyanakkor, a boltban lehet kapni mount (medve vagy Panther), vagy lovagolni a zoomorphic, ha nem bánja. Nos, a legrosszabb esetben is túrázni. Bár valaki ezt a gonosz? A világ meg ...

Röviden, Perfect World online játék, ahol meg kell nézni, mint a show (és még a legjobb fényben! ) És az élő, valós mitikus életet saját fajtája. Véleményem szerint, a mester igyekezett Mennyei rossz ... Hát, legalább itt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more