Könyvjelzők

ELPUSZTUL

Alternatív nevek:
A

PERISH egy első személyű lövöldözős játék, amelyet PC-n játszhatsz. A játék jó grafikával és kiváló minőségű hangjátékkal rendelkezik.

Ezúttal a Purgatórium lakója leszel. A karaktered egy Amietri nevű szellem, aki örök életre van ítélve az árnyékban. Végezze el Orpheusz szertartásait, hogy elnyerje a szabadságot. Szerencsére a főszereplő nem egy testetlen szellem, hanem egy kézzelfogható harcos, nagyon veszélyes az ellenségekre.

  • Fedezze fel az alvilágot
  • Vadászd az elveszett lelkeket, semmisítsd meg őket, és add el a maradványokat a papoknak
  • Bővítse személyes halálos fegyverek arzenálját
  • Menjen át az utad az árnyékok birodalmából az Elysiumba
  • Pusztítsd el az utadba kerülő kisebb istenségeket

Ez egy kis lista azokról a feladatokról, amelyeket el kell végezned a kampány során.

A PERISH játéka könnyebb lesz, ha átesik egy kis képzésen, és elsajátítja az alapvető vezetési készségeket. Ha már játszott ilyen műfajú játékokkal, kihagyhatja ezt a lépést.

Nem fogsz unatkozni, a játékmenet végtelen csatákból áll, különböző helyszíneken. A túlvilág, amelybe hősöd került, komor, de ugyanakkor gyönyörű. A tájak és az ősi építészet hihetetlenül festőinek tűnnek. De ne veszítse el a koncentrációt, miközben megcsodálja a helyi látnivalókat, ellenségek bujkálnak minden sarkon és a körülötted lévő árnyékban. Ennek a komor helynek az egyszerű lakóin kívül, amelyet nem lesz nehéz elpusztítania, helyi főnökökkel is találkozhat. Ezek kisebb istenségek, amelyeket nehéz legyőzni. Néhányukkal több próbálkozást kell eltöltenie, amíg megtalálja a megfelelő taktikát. A megfelelő taktika hozza meg a legnagyobb eredményeket. Még akkor sem, ha a karaktered a leghalálosabb fegyverrel van felfegyverkezve, nem a legjobb megoldás. Keresse meg az ellenség gyengeségeit, és használja azokat.

A szörnyek létrehozásakor a fejlesztőket különféle kultúrák mitológiája ihlette, ezért ne lepődj meg, ha néhány szörny ismerősnek tűnik számodra.

A játék előrehaladtával erősebb ellenfelekkel fogsz találkozni, de képességeid, valamint a főszereplő ereje a tapasztalattal nőni fognak.

Az arzenálba felvehető fegyverek listája hatalmas. Több tucat gyönyörűen díszített kard, lándzsa, tőr és fejsze biztosítja, hogy a legigényesebb játékosok is megtalálják a megfelelő opciót. Vannak még nagy hatótávolságú fegyverek, íjak, sőt lőfegyverek is.

A kampányt egyedül is lejátszhatod, de a legérdekesebb, ha kooperatív módban csinálod. Hívj meg akár három barátodat is, hogy játsszon veled, és négyen sokkal szórakoztatóbbak lesznek a játékban. De ne számíts túl könnyű győzelemre, ebben az esetben az AI elég jó, és alkalmazkodik ahhoz, hogy érdekes legyen, és ne legyen túl könnyű játszani.

PERISH ingyenes letöltés PC-re, sajnos nem fog sikerülni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon. Nézd meg, hogy a játék akciós-e most akciósan!

Telepítsd a játékot, és kezdj el játszani, hogy segíts a főszereplőnek kijutni a sötét purgatóriumból!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more