Könyvjelzők

PES 2012

Alternatív nevek: PES 2012

Játék PES 2012 egy sokoldalú multi-platform játék, hogy alakult ki a műfaj a sport szimuláció. Ez a játék a kilencedik kiadása a sorozat a számítógépes játékok Pro Evolution Soccer, és tizenegyedik beleértve az összes platformon.

Letöltése PES 2012 használhatja a javasolt fájl letöltött online játékok, illetve más helyszíneken, amelyek ezt a hozzáférést. Meg kell jegyezni, hogy töltse le a Pro Evolution Soccer 2012, akkor teljesen ingyen, mert ez a játék tartozik az ingyenes játék.

A közelmúltban megjelent egy új változata a játék - PES 2012 android. Most háziállatok lehet telepíteni android játék Pro Evolution Soccer a saját telefon.

A számítógépes játék PES 2012 fog játszani egy teljesen új felületen. Vezérlés a pályán, akkor párhuzamosan két játékos. Ön képes lesz mozgatni a játékosok, akkor is, ha nincs meg a labdát. A rendszer segítségével a speciális funkciók meg tudja nyitni a többi játékos.

Mielőtt a játék, a Pro Evolution Soccer 2012, ellenőrizze, hogy a PC rendszer szükséges beállításokat specifikáció

1) Core 2 Duo 2,0 GHz - processzor.

2) 2 GB - RAM.

3) 6 GB - HDD (merevlemez).

Control A játék PES 2012 sokkal jobb, mint a korábbi változata a játék.

Grafika a játék PES 2012 nem sokat változott. Azonban néhány mutató javult

1) Reális játékosok arcát.

2) egyértelmű meghatározása játékosok.

3) A megnövelt fények és árnyékok játékosok.

4) Változások a fizika a labdát.

5.) Frissítse a rács a kapunál.

A számítógépes játék PES 2012 csapat jár együtt, mint egyetlen egység. A játékosok a csapatban kell tartani, szakmailag, hogy a versenytársak nem érti manőverek és botlás után újabb vereséget.

Játék Pro Evolution Soccer 2012 a következő kulcsfontosságú mutatók:

1) támadás. Meg kell próbálni fellépni agresszív, amennyire csak lehetséges, hogy a játék érdekes. Azt is növelni fogja a csapatszellemet, és ellenfelek ideges. A játékosok jár ésszerűen, így nagyobb valószínűséggel tartani a labdát.

2.) védelem. Szembenézni az ellenség védelmét ebben a verzióban lesz sokkal nehezebb. Védők a pályán kiválasztotta a legjobb helyzetben, és ez lehetővé teszi számukra, hogy jobban lásson ellenfelet.

3) Management. Egy külön gomb, tudja mozgatni a vezérlő, hogy a kiválasztott játékos. A játékosok, akik nem rendelkeznek a labdát, nem veheti el ellenfelei, így a csapat egy menetben.

4) birkózás. Csatározások a játékosok egyre inkább komoly és hihető. Így teljes mértékben ellenőrizni a mozgását a játékosok.

A játék PES 2012 vár rád a teljes tulajdonosi helyzet, a legmagasabb minőségű grafika, és a szabad stílusú játék. Választhat magának a játékstílusa, a változás a sebességet a labdát.

És még sok más várja Önt érdekli egy izgalmas sport játék PES 2012!

Belevetette magát a világ virtuális futball PES 2012!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more