Könyvjelzők

Pro Evolution Soccer 2014

Alternatív nevek: Pro Evolution Soccer 2014

Játék Pro Evolution Soccer 2014 egy új videojáték alakult a műfaj a sport szimuláció. Ez a játék úgy, hogy egy új sport futball szimulátor.

Játék Pro Evolution Soccer 2014 db tartják a tizedik változata a játék, amely megjelent a PC-n.

Graphics for PES 2014 PC nagymértékben javult, és megváltoztatták a követelményeket a személyi számítógépek. A játék PES 2014-ben a számítógép beállításait nem lehet kevesebb, mint a következő:

1), Intel Core 2 Duo 1,8 GHz - processzor.

2) 1 GB - RAM.

3) 8 GB - HDD.

Mielőtt a játékot a fejlesztők azt tanácsolják, hogy nézni a pro játék PES 2014 videó. A videó azt mutatja, összes funkcióját a játék és a játék sajátosságait.

Letöltés Pro Evolution Soccer 2014 Ezután megrendelni a játékot a hivatalos honlapján, valamint egyéb szerencsejáték oldalak, amelyek ezt a funkciót.

Játék PES 2014, és akkor töltse le az indító fájlokat nevű torrent. De ehhez le kell töltenie egy speciális fájlt, és telepítse a programot a számítógépre.

Egy focimeccsen PES 2014 fogsz játszani egy új motor, amely az Ön számára sok új funkcióval rendelkezik.

Ebben a változatban a játék, akkor vár egy sokkal reálisabb képet és teljes sokoldalúság.

A játékban PES 2014 játékos kezdett, hogy kölcsönhatásba jobban egymástól, és megtévesztő manőverek riválisok ellen.

Kell kidolgozni a játékot engedélyezett Ázsiai Bajnokok Ligája, és szerepelni fog a PES 2014 csapat, amely korábban nem a játékban.

Megkezdése előtt játszik a PES 2014, meg kell ismernie az alapvető összetevői a játék:

1) Az egyedi labda fizika. Nagyobb hangsúlyt kell helyezni a játékot, hogy mozog a labda, a sebességet, aki tulajdonosa. Jelenik meg a játékban antropometriai játékos magasságát a labda - ez mind megjelenik a játékban.

2.) rendszer és animációs mozgását. Hála a tökéletesség a művészet a játékosok, hogy a legnagyobb cselekvési szabadságot. Minden rendben lesz befolyásolják egymást, és nagyon világos, a csata játékosok között jelenik meg.

3) érzelmek. Football rajongók befolyásolja az érzelmi állapot a csapata. Csapat morálját befolyásolja az érzelmi és fizikai állapotát a csapat egészére.

4.) egyéni stílusát. Ez a stílus a lejátszó, amelyek segítségével kap egy bizonyos számú pontot.

5) A csapatjáték. Ebben a verzióban, akkor megjelenik egy új taktikát, forgalomba játékosok. Abból, amit feladatokat teszel játékosok múlik a győzelem.

6) kernel. A játék vár nyersz reakciókat és érzelmeket a játékosok, valamint az új szankciórendszer. Előnyben részletező játékos, egyéni és mozgó játékosok a pályán.

Játék PES 2014 lepni a képességek és funkciók a futball világában. Belevetette magát a világ hihetetlen sport, hogy évek óta a szívét az emberek millióinak.

Tapasztalja meg a leghihetetlenebb érzés a győzelem egy focimeccsen PES 2014!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more