Könyvjelzők

Pet Párt

Alternatív nevek:

Jó játék Pet Félnek a kisebbeket. Ha a gyermek még soha nem volt az otthoni vagy kis állat nem tudja elindítani az állatokat az allergia miatt, vagy valamilyen más betegség, de van egy kis négylábú barátja mindig nagyon tetszik ez a játék - a tökéletes megoldás. Most a baba képes lesz vigyázni bébi állatok azok fejlesztésére, és a takarmány. Ezen kívül a rendszer folyamatosan kínál elvégzésére érdekes küldetéseket és feladatokat. Végezz rendszer ad extra pontokat, bónuszokat és a különböző ajándékokat a kis lények. Pet Párt online - ez csodálatos és milyen játékfejlesztők Plinga játék. Itt is kap bónuszokat, és a napi látogatás. Öt nap után, ha rendszeresen, minden nap ment a játék, a rendszer fog neked egy meglepetés ajándék, és így minden alkalommal! A elképzelni mi ez a ez a játék, akkor vizsgálhatja meg a gombra kattintva "Próbálja ki» alján a regisztrációs űrlapot.

Ehhez azonban meg kellett küzdenie minden játék Plinga, akkor Pet Párt regisztráció nagyon gyors lesz. Pontosabban regisztrációhoz nem kell elindítani a játékot akkor egyszerűen be kell jelentkezni, PP alatt a korábban rögzített adatokat. Ha az Ön számára ez az első ismerős, készüljön fel arra, hogy meg kell, hogy töltse ki egy speciális formája. A játék felülete érthetőbbé nyelvű játékos, akkor le kell fordítani az orosz helyett amerikai zászló, a jobb felső sarokban (ami a játék képernyőn, sem a lap a játék), az orosz.

1. Pont a közepén a játék képernyő előtt, akkor be kell mutatni a regisztrációs űrlapot. Opcionálisan, akkor jelentkezzen be a fiókjába a Facebook, ha nem - a top-box nevű játékot "E-mail» meg kell adnia az e-mail címre.

2.. Line "Password" kell, hogy töltse ki az egyedi jelszóval jelentkezzen be személyes fiókot. Javasoljuk, hogy válasszon egy erős jelszót ahhoz, hogy a játék Pet párt volt, biztonságos és megbízható.

3. Ezután a rendszer arra kéri, hogy adjon meg egy felhasználói nevet a megfelelő mezőbe. Így hogyan fogja kezelni a közigazgatás és Plinga ebben és más játékok a projekt, hiszen regisztráció egyszer, akkor használja a fiókot, és adja meg a többi játék a fejlesztőtől.

4.. Így a regisztrációt a rendszerben a lehető leghamarabb, és játszani kezdett Pet Félnek el kell fogadnia a feltételeket az üzletszabályzat és a rendszer szabályai. Megteheti ezt azáltal, hogy a madár a sor elejére "Egyetértek."

5. Ha szeretné megkapni a rendszeres e-mail hírlevél e-maileket a közigazgatás, tedd a madár a következő sorban: "Azt akarom, hogy iratkozzon fel a" ha nem, akkor hagyja üresen a mezőt.

6. Kattintson a "Register".

Mint látható, ez a játék is rabul ejti a gyermek egy jó hosszú ideig, emellett játszik Pet fél szabad, és akkor nem kell telepíteni további köteleket.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more