Könyvjelzők

Fantazium

Alternatív nevek: Fantazium

Fantazium online lehet végezni, hogy a műfaj a "fény és gondtalan" játékok, mint eredendően is. Minden még a leglelkesebb rajongók mindenféle online multiplayer játék, előbb-utóbb szeretnénk, hogy egy kis szünetet, és megússza a végtelen küldetések prokachek állandó jellegű, és a felelősség, hogy a klán. Online játék Fantazium jobb, mint bármi, hogy. De ahhoz, hogy a játék az online Fantazium nem csak pihenni a mérkőzések között, sok felhasználó minden bizonnyal vonzó lesz, hogy meghosszabbítja nem csak egy-két nap, és sok hónap. Csak azt akartam mondani, hogy a játék online Fantazium elég speciális, ezért okozhat rendkívül ellenfél játékos véleménye.

Fantazium regisztráció nem különbözik jelentősen az eljárás más online játékok. Az első dolog -, hogy töltse le és telepítse a játék kliens. Ez megtalálható közvetlenül a helyszínen, hogy nem tart sok helyet, mert ebben a szakaszban végzik gyorsan és nehézség nélkül. Ezután, szükséges, hogy a bejegyzési telt el a játékban Fantazium közvetlenül online játékok. Itt is, mint mindig, adja meg a felhasználónevét, jelszavát és e-mail címét. Ekkor minden Fantazium véget ér, és elindíthatja a játékot.

Az első perc a játék, akkor rögtön megérti, hogy miért a játék olyan vegyes kritikákat felhasználó. Az első dolog, amit szeretnék mondani - ez a szokatlan színpalettát. Ez azért van, mert nagyon nehéz a sok ember, hogy a játék az online Fantazium és azonnal teljes játék egyszer és mindenkorra. Sőt, megszokni ezt a színpalettát, akkor kell egy kis idő, és néhány nem megy egyáltalán. Valószínűleg, a gyerekek élvezik a játék sokkal, de mint minden felnőtt gyermek él, az idősebb generáció a felhasználók nem marad a pálya szélén is. De ha még mindig használják, hogy az adott játékot, majd menj tovább játszani Fantazium lesz könnyű és kellemes.

A legenda szerint, egész életét a csodálatos világában fa származó Tilia. Aztán a világ jött öt fenséges lelkek, akik az alkotók a világ Fantazium. Maguk aztán megjelent a formájában csodálatos elem - a víz, a föld, a tűz, a levegő és a fény. Ezután a világ meghívást kaptak az emberek, hogy ők álmodott voltak gondtalan, szeretett. De ... annak ellenére, hogy a békés életet fokozatosan elhagyják a világot. Az emberek Stavani dühös, erőszakos, megállt álmodik, és elkezdte végezni mutációk - így a gonosz a világban született, hogy még az a különböző szörnyek.

De a szörnyek, hogy élnek Fantazium, elég a sima orkok a különböző online játékokat. Mindegyik nagyon eredeti és nagyon vicces. Az, hogy tisztelegni a fejlesztők - a fantázia mind csak finom. Például, hogy nincs hozzászokva, hogy lássam a festett rák mászik, amelynek feje a hordó! És ezek a lakosok a játék még mindig egy nagy sor, ami miatt a Fantazium játék egyre több móka. A sivár világ is megtalálható élő kulcs láb, Puss in Boots, mindenféle lepkék, lovagok és más vicces karakter. Eredeti neve is NPC, mint például bünteti kacsa szerelő gonosz esernyő.

Fantazium online játék egyszerű és intuitív harcrendszer. Annak érdekében, hogy támadást az ellenség, akkor csak meg kell, hogy kattintson rá az egérrel, majd gondolkodni a "kegyetlen" harc. A játékban lehet játszani egy varázsló, mágus, vagy íjász. Első pillantásra, a választás a specialitások nagyon kicsi, de a játék Fantazium nekik elég. A játék során lehet, hogy barátok, és játszani a partner a csapatban. Meg kell jegyezni, hogy a barátság a számla pontosan, és nem a karakterek a játék. Ez a játék ad mindkét csapat tagjai tagadhatatlan előnyei - akkor is, ha egy játékos hiányzott, de a másik harcol a szörnyek, a tapasztalat halmozódik mindkettő. Természetesen, ha a partner a dolog, hogy ül a nyakán, akkor megszűnik az unió, de csak azután, kereshet magának másik partnert.

Ami a küldetések a játékban, de nem emelkedik ki, különösen változatos. A játék támogatja a kereskedelmi kapcsolatok - a lehetőséget, hogy vásárolni, eladni az árut, akkor is javítja a felszerelés.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more