Könyvjelzők

Phantomers

Alternatív nevek:

Game Phantomers túlélni és megmenteni a világot.

Novaya multiplayer online játék A fantomerek a gamenet lehetőséget adnak a katonai csaták minden rajongójának, hogy részt vegyenek az ismerős világrend megváltásáért folytatott küzdelemben. A játék története a titkos szervezet eredetéről szól, melyet a Knosis csápjai a terrorista csoportok világszerte elterjedtek. A szervezetek vezetői katonai puccsokon keresztül keresik meg a saját rendet, és megragadják a hatalmat a világon. Az Egyesült Nemzetek Szervezete saját Intelligencia Irodáján keresztül létrehozott egy privát katonai céget, a Phantomert, amely magában foglalja az önkénteseket és a világ minden tájáról érkező rendszeres csapatokat. A nemzetiségi hadsereg célja, hogy elpusztítsa az összes tagot Knosisa és vezetőik.

Igrok az ENSZ égisze alatt lépett be a hadseregbe, és az egyik olyan ember lett, aki megrendelte a feleket, szükség van arra, hogy megbirkózzon azzal a küldetéssel, hogy tisztítsa meg a területeket a különböző országok terroristáitól. Ez az első személyű lövő valódi érzést fog adni a csatatéren, ahol a legkorszerűbb technológiával felszerelt, a golyókhoz közel álló katonák felszerelik és fegyveresek a fogakra, de a legközelebbi sarok miatt képes harcolni az ellenséges drónra, vagy megszakítani az enyém robbanását ami nagy lyukat tehet a falban. A világ minden tájáról különleges műveleteket végeznek, a játékosok eljutnak a dzsungelbe és a sivatagba, majd át kell mennie a vadon élő erdőkön, és az utcán harcolniuk kell. A helyszínek nemcsak a jól fegyveres ellenséges harcosok, hanem a katonák mindenütt veszélyes csapdákat várnak és ügyesen tervezett szabotázst várnak.

A

Poprobovat, mint egy jól képzett profi katona, csak akkor lehet, ha a Phantomers a játék klienseként letölti, kiváló minőségű grafika, reális karakterek, amelyek valódi emberként működnek, sok modern fegyver és felszerelés harcos. A zenei kíséretek és hanghatások egyedülálló hangulatot és illúziót hoznak létre, hogy valódi csatatéren legyenek.

Obzor játékok Phantomers.

A

Skachat Fantomers játék gyakorlatilag bármilyen személyi számítógépen lehet, mivel nem igényel különleges rendszerkövetelményeket a merevlemezen lévő memória és szabad hely mennyiségére, még a Windows XP korábbi verzióival is. A játék első alkalommal történő megismerése, a felhasználó megismerkedik az első karakterével, neve a beceneve. Ami a kezdő nevet jól fegyveres, a pisztoly, a géppuska és a mesterlövész puska fegyverében van, nem vesz egy taktikai kést. Ezt követően, a harci tapasztalat megszerzése után a játékosok megnyílnak és a többi harcos:

  • Viktoriya, ő egy fiatal lány Oroszországból, egy önkéntes az ő berendezésében védő drone,
  • Molot harcos az Egyesült Államokban, az érintőképernyős előnye,
  • Voron, Algériából származó zsoldosok, felforgató drone-t adtak ki,
  • Chernaya macska, különleges ügynök, eredetileg Indonéziából, a biztonsági torony karjai;
  • Bishop, a holland hollandok, a NATO professzionális katona, mesteresen használ egy gránátvetőt.

Phantomers játék, amelyben a helyszínen és a katonáknál nem kevésbé változatos kezelés, mind a hat közülük - a harc önmagában lehetővé teszi számunkra, hogy kifejlesszük a személyes tulajdonságokat annak érdekében, hogy megnyerjük azt a módot, amelyet bizonyos számú ellenséget küld a fénynek. A Team Deathmatch lehetővé teszi, hogy harcoljon a monitor előtt álló többi játékoskal. A harc egyik típusának aláásása, a játékosok egymás ellen harcolnak, az egyik csoport célja, hogy aláássa az ellenség helyzetét, a másik pedig a saját bázisa védelmét. A többi mód is támogatja a játékosok közötti kölcsönhatást, amelyben a túlélők győztes csapata.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more