Könyvjelzők

fáraó

Alternatív nevek:

Fáraó gazdasági stratégia városépítő szimulátor elemeivel. A játék nagyon régen jött ki, mert a benne lévő grafika senkit nem fog tudni valósággal megrázni, pedig a megjelenéskor az egyik legjobb volt. A világ egésze, minden épület és egység kellő részletességgel van megrajzolva. A hangulat jól visszaadható. A hangtervezés jó. A játék méltán tekinthető az egyik legjobbnak a maga műfajában. Az ilyen játékoknak nem kell feltétlenül ultramodern grafikával rendelkezniük ahhoz, hogy felkeltsék a játékos érdeklődését. Íme egy kortalan klasszikus.

Mielőtt játszhatna a Pharaoh-val, ki kell választania egy játékmódot.

Van itt egy cég, amely öt időszakra oszlik. A kampány lebonyolítása során teljesíti a rábízott feladatokat, a sikerek elérése után újabb, nehezebb feladatok várnak Önre. 36 van belőlük a játékban, plusz 4 további. Bármilyen tetszőleges feladathoz visszatérhet, hogy újra végigmenjen rajta, esetleg más stratégiát választva céljai eléréséhez.

A kampányon kívül a rendelkezésre álló térképek közül választhatsz, és játszhatsz szabad módban és a játék elején meghatározott bizonyos feladatok teljesítése érdekében.

A nehézségi módot a küldetés megkezdése előtt kell kiválasztani. Ez befolyásolja a kezdetben rendelkezésre álló erőforrásokat és az istenek kegyeit.

Öt isten van itt, és mindegyiket tisztelni kell ahhoz, hogy segítséget kapjanak a játék során.

  • Ozirisz a mezőgazdaság és a Nílus áradásainak istene
  • Ra a Királyság Istene
  • Ptah a kézművesség istene
  • God of Destruction készlet
  • A tűzhely istene

Minden istennek kell temploma, különben megsértődnek, és ebben az esetben biztosan problémái lesznek. Ezenkívül időről időre tartsanak ünnepeket az isteneknek. Ez nyereséges lehet. Ha az istenek örülnek az ünnepnek, megduplázhatják a termést, vagy megtölthetik erőforrásokkal a raktárakat.

A város állapotának figyelemmel kísérése és a szükséges szolgáltatások időben történő kiépítése szükséges. A tűzoltók segítenek a tűz elleni küzdelemben, a bűnüldözéshez pedig rendfenntartó tisztekre lesz szükség. Az építészek gondoskodnak arról, hogy minden új épületet biztonságosan tervezzenek.

A lakosság pihenéséhez játékházakra, színházakra lesz szükség.

A lehető leggyorsabban építs fel palotát és adószedő házat. adóbeszedőre többre lesz szüksége, ha városa lakossága jelentősen megnő. Csak így tudja majd feltölteni a város költségvetését. Ön határozza meg az adó összegét.

A világtérkép segít a kereskedelem megalapozásában. Az áruk szállítása vízi úton a legjobb, de ehhez hajógyárakban megépíthető hajókra van szükség.

Ne felejtsen el utakat építeni, ez nagyban befolyásolja az emberek mozgási sebességét. Így az erőforrások előállítása és begyűjtése sokkal gyorsabb.

A legösszetettebb építmények a piramisok, az obeliszkek és a nagy templomok. Megépítésük sok erőforrást, pénzt és időt igényel. De az építkezésük jutalma jelentős lesz. Az istenek örülni fognak, és biztosan megjutalmaznak.

Pharaoh letöltés ingyenesen PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Segíts a fáraónak uralni a világ egyik legrégebbi civilizációját, kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more