Könyvjelzők

Az örökkévalóság oszlopai

Alternatív nevek:
A

Pillars of Eternity egy másik jó RPG játék. A játékot maguk a játékosok finanszírozták. A szükséges összeget a napokban összegyűjtötték. A játéknak elég jó 3D grafikája van. A zenét a helyszíneknek megfelelően választották ki, hogy kiegészítsék a hangulatot, és a fejlesztők ezt jól csinálták. A játékban karaktered fejlesztésével és különféle feladatok elvégzésével fedezheted fel a varázslatos világot.

Indítás után a karakterszerkesztőbe kerül. Te választod meg a fajod és a megjelenésed, sok lehetőség van, de nem túl sok, így nem maradsz sokáig ezen a szekción. Miután másik osztályt kell választania.

Összes osztály a játékban 11

 1. Barbár
 2. Énekes
 3. Cypher
 4. Druid
 5. Fighter
 6. Monk
 7. Palladin
 8. Pap
 9. Ranger
 10. Kalandor
 11. Varázsló

A játékstílustól függően választhatsz távolsági egységet, vagy fordítva, közelharcos harcost. Ez egy fontos paraméter, de mivel olyan csapattal kell utazni, akit játék közben felvesznek, ez nem olyan fontos. A csapatodban mindenesetre sok harcos lesz, akik kiegészítik egymást.

Amint elkezdesz játszani a Pillars of Eternity játékkal, egy titokzatos szertartás tanúja leszel, melynek során hősöd bizonyos képességekre tesz szert. Ezután megpróbálja kideríteni a történtek minden részletét, és itt kezdődik a fő történet.

A fő sztorivonalon kívül teljesíthetsz mellékküldetéseket is, amelyeket a megismert karakterektől szerezhetsz be. Ezek a feladatok jelentéktelenek és jelentéktelenek, valamint érdekes küldetések lehetnek.

A játék gyorsan végigfutható, csak a fő cselekményre koncentrálva, de elég sok időt el lehet vele tölteni.

A játék harcrendszere körökre osztott, ezért készülj fel arra, hogy egyes csaták sok időt vehetnek igénybe, és akár többszöri próbálkozással is végig kell menned, minden alkalommal taktikát váltva.

A csata alatt szünetet tarthatsz, ha átváltasz a tervezési módba, ahol sietség nélkül megadhatod az osztagod összes tagjának akciósorozatát.

A varázslatokat óvatosan kell használni, mivel minden varázslat lehűtést igényel a varázslás után.

A szint feljebb lépésekor új készségeket sajátíthat el, és javíthatja a már tanultak hatékonyságát.

A kis csapatod minden harcosának megvan a maga története és karaktere. Párbeszédben vehetnek részt, vagy tanácsot adhatnak egy feladat elvégzéséhez.

Növekszik a szintjük is, ne felejtsd el kiválasztani, milyen tulajdonságokat fejlesztesz ki számukra is.

Felszerelések és fegyverek, amelyeket legyőzött ellenségektől szerezhet be, vagy létrehozhat saját maga. Jobb, ha mindent elad, amire nincs szüksége. Az aranyból befolyt összegből lehetőség nyílik források vásárlására tárgyak vagy fegyverek létrehozásához, valamint a már meglévők fejlesztésére is felhasználható.

A

Pillars of Eternity ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatod a Steam Marketplace-en vagy a hivatalos weboldalon.

Telepítsd a játékot, és kezdj el játszani azonnal. Íme az egyik legjobb játék ebben a műfajban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more