Könyvjelzők

Pirate Galaxy

Alternatív nevek: Pirate Galaxy

Pirate Galaxy Online - MMORPG fantasy műfaj, összpontosít PvP csaták. Ez a termék a Splitscreen Studios. Az alkotók már gondoskodott arról, hogy képes voltál, hogy eldöntsék, hogy játsszon egy böngésző vagy telepítsen egy ügyfél. Sőt, a játék nem igényel anyagi ráfordítást. Élvezze a szórakoztató játék, akkor teljesen ingyenes. Az előnyök a projekt tartalmaz egy realisztikusabb 3-D grafika, telek fejlesztés dinamikája, a jelenléte sok, katonai és nem katonai feladat, a képesség, hogy vizsgálja meg a nagy kiterjedésű a galaxis, és saját maguk űrhajó. A fő cél minden játékosnak - mindent megtesz, hogy kiutasítja arrogáns idegenek a saját bolygót. Csatlakozzon az online közösség, és úgy érzik, hogy mi magyarázza az emberek a jövő!

Vegyél részt a játékban Pirate Galaxy viszi előre az sok-sok éven át. Itt találja magát, amikor az idegenek, úgy dönt, hogy átvegye a Föld, és megsemmisíti a korábbi lakói. Ugyanakkor az emberek fellázadtak és rohant, hogy megvédjék hazájukat. Kezdő játszani Pirate Galaxy, belépsz egy véres háború egyetemes léptékű. Területén a Föld harcok szállított az űrbe, és még más bolygókon. Nincs több nyugodt helyen sehova. Tacking a hajón a csillagok között, van, hogy állandóan résen. Sőt, amíg el nem éri az egyik pontból a másikba, van, hogy többször is vegyenek részt egy lövöldözésben.

Aláírása előtt a hivatalos oldalon, győződjön meg arról, hogy a számítógép konfigurációját nem. A játék terjesszen elő a következő minimális rendszerkövetelmények:

- Operációs rendszer Windows 98SE, ME, 2000, XP,

- Pentium 4 processzor, 1 GHz-es,

- Videó NVIDIA GeForce 2 Series, ATI Radeon 7500 vagy Intel i810G,

- 256 MB RAM

- 100 MB szabad hely a merevlemezen.

Pirate Galaxy év - hogy ki kell töltenünk egy speciális formája az olyan területeken: felhasználó név, e-mail cím, jelszó. Ezen felül, akkor van szükség, hogy elfogadja a Tagsági megállapodást. Most semmi gátjává válhat a módja annak, hogy új barátokat, ugyanakkor veszélyes világban! Üdvözöljük! Lehet, hogy itt várja, hogy végre legyőzni az idegen lények.

Játék Pirate Galaxy - az a hely, ahol találkoztak, mint a faj az emberek, Mantis, ősi és matanoidy. És mivel a mantisszákat választott agresszív taktikát, emberek dobta minden erejüket arra, hogy megnyerjük a három méteres óriás. Mantis különböznek kegyetlenség, de az emberek már régóta ismert, hogy kitartás. Így egyelőre nem tudni, hogy ki fog nyerni. Mint kezdő csatlakoznak az emberek don alkot egy elit egységet, és indítsa el a feladatok ellátására a feladatokat. A fő feladata - felszámolása a gonosz elterjedt szerte a galaxisban formájában váratlan arrogáns mantisszákat. Találkozás ellenség lesz mindenhol, ahol irányított. Az egyik csak az, hogy ki a dokkoló, mint korábban fenyegeti. Annak érdekében, hogy azok megfelelően tükrözzék a támadások ellenfelek, győződjön meg arról, hogy a hajó jó állapotban van, és nem volt hiány a fegyverek.

A játékot Pirate Galaxy alaposan. Ne hagyja ki a fontos pillanatokat, mint például a kereskedelmi kapcsolatok, gyűjtés, Ásványi anyagok kitermelése a pályára. A sikeres kezelése a hajó meg kell tanulni használni a fegyvert, többek között a védelmi területen, futtassa az elemeket Krionita használni gyorsítók. Performing ezeket a lépéseket, akkor nem csak fejleszteni, és a tapasztalatszerzés, hanem legyen gazdagabb a nap. Az óra, amikor úgy érzi, Pirate Galaxy interneten elég magabiztos és kényelmes.

Sokkal érdekesebb Pirate Galaxy játszani a flottilla. Mivel ily módon lesz képes részt venni nagyszabású háborúk, valamint a szövetségesei elfog az egész bolygót. Plusz egy elleni védekezés ellenség együtt könnyebb. Ne hagyja, hogy idegenek disznó bolygórendszerek, hogy enyém a legértékesebb erőforrás Krionita. Hadd tudja, amit az emberek tehetnek! Csökkent az arrogancia, és remeg a hatalom! Mi csak szeretné, hogy képes volt megvalósítani az összes tervet! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more